Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какъв калъф и screen protector ползвате?

Featured Replies

Публикувано

Чудя се дали няма да е много дебел както е издаден назад дали ще е удобен за захват

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

• Отговори 959
  • Прегледа 205.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф..

• Стъкления си свърши работата. Изпуснах го в залата и като видях как се набучи на едно желязо а после и пукнатините, изтръпнах На телефона обаче му няма нищо. Стъкления протектор е китайско "менте" за

Добавени снимки

Публикувано

Не е за ежедневна употреба,така че,колко да е неудобен?

Публикувано

Да ми препоръчате кейс , ако може който да не ми повдига скрийн протектора. В момента съм с грифин кейс и балистик глас скрийн протектор (покрива целия екран) и кейса се забива под скрийн протектора. Получават се едни гадни мехури и направо ме подлудява. 

Протектора ми е на няма и месец и не ми се ще да го сменям.

Публикувано

ec9f0684ba11ca974f17411badc76381.jpg

Днес и това доживях да видя! Кейс с биберон

Публикувано

Моля да ми препоръчате някой кейс подходящ за снимки под вода. Мисля си за нещо такова:

http://www.aliexpress.com/item/Waterproof-Underwater-Mobile-Phone-Case-Bag-Pouch-for-iPhone-6-6s-plus-5-5c-5s-4s/32655270780.html?spm=2114.01010208.3.255.M0Xtyn&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_3_10017_507_10032,searchweb201603_1&btsid=ed5da952-dcd5-4048-b763-2c5442ace366

Какво мислите по въпроса?

Публикувано

Издържат във вода без проблеми, но не очаквай чудеса от снимките.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Това не е първи такъв случай, на колега от андроид форума стана така с ноут тройката, явно някакво вътрешно напрежение се е създало.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Вероятно батерията се е задула и създала натиск. Може от топлото да е, може да и дошло времето и т.н.
Мен на Макбук про ми се издувала и то около половин сант. [emoji15]

Публикувано
On 6/5/2016 at 6:30 PM, gorgior said:

Не разбрах въпроса ти. Ако кабела си работи, сертификата не те грее. А и не всяко нещо което е придружено от сертификат гарантира, че същия е издаден от който трябва. ;)

Използвам REMAX от 1 година. От щатите си го взех.

Никакъв проблем.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Днес ми дойдоха за 7-цата следните две калъфчета от амазон. Телефона е доста добре защитен с тях и няма нужда от преден протектор.

7fce39107c5bd54d.jpg2d11f7f07c16f3c9.jpg

9e80c3346ab3ea04.jpg74c30915b6861997.jpg

d5d52afc6e2c95f1.jpg

Публикувано

От кой амазон купуваш?

Публикувано

Тези конкретно са от немския, но са купени с адрес там и ми го донесоха. 

Публикувано

Второто го имах на 6S+ , но му се счупи пластмасовия ринг. Поръчах китайски такъв и още е здрав.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, реших да разнообразя малко с външния вид на телефона си 6s plus.Четох ,че някои кейсове пречат на обхвата и затова реших да попитам какъв да бъде кейса.Насочил съм се към този кейс със стъклен протектор,обявата която показвам е само примерна какво ми харесва.

https://www.olx.bg/ad/predpazen-kalaf-keys-za-iphone-6-6s-6-plus-6s-plus-ID5UIaY.html

Редактирано от kracode

Публикувано

Не металните не би трябвало да пречат на обхвата изобщо 

Аз ползвам този на Otterbox : 

http://www.otterbox.com/en-us/iphone-7/symmetry-series-case/apl28-iph16.html#start=1

Допълнително имам предпазно стъкло 

Купувал съм и преди за други модели от тази марка и съм бил доволен , но не са евтини .

Стария ми SGS3  има няколко приземявания на цимент със изсилка дори :)  по дисплей и ако не беше с този калъф щеше да е отдавна в историята , но е жив още :) 

Редактирано от Ангел Арнаудов

Публикувано
Публикувано

Този модел с твърд борд ли е ? В смисъл да не е лесно гънещ се като силиконовите ,защото този който показах горе е много твърд и доста трудно влиза или излиза телефона от него , което е добре принципно . 

Публикувано

Този е само гума без допълнителен борд. По-нагоре в темата съм публикувал същия кейс + такъв с борд. И двата лягат много хубаво на телефона и нямат нужда от допълнителен преден протектор ( поне според мен ). От доста години ползвам кейсове на Спиген и мога да кажа, че са много добри.

Публикувано

Другата марка в която се загледах беше Спиген ,по точно се бях спрял на тази обява https://www.olx.bg/ad/spigen-neo-hybrid-keys-case-kalaf-za-apple-iphone-6-plus-6s-plus-ID56Adc.htmlно изчаквам вашите мнения.За да защитя на телефона екрана трябва да сложа и стъклен протектор,но какъв да бъде той?

Доста въпроси станаха ,но нали ме разбирате ,не ми се дават парите за някои боклуци ,които ще ги хвърля в шкафа след седмица.

До вкъщи има едно гаражче и човека се занимава само с такива неща ,като знам как убеждава хората със супер калпава стока-уж била най-доброто на пазара:)))) и им взема паричките.

Публикувано

Аз ползвам стъклен протектор за екрана от гаражен магазин :) за 7лв и е добре за сега , но не е тестван в бой колко ще издържи :) 

Публикувано
преди 19 минути, kracode написа:

Другата марка в която се загледах беше Спиген ,по точно се бях спрял на тази обява https://www.olx.bg/ad/spigen-neo-hybrid-keys-case-kalaf-za-apple-iphone-6-plus-6s-plus-ID56Adc.htmlно изчаквам вашите мнения.За да защитя на телефона екрана трябва да сложа и стъклен протектор,но какъв да бъде той?

Доста въпроси станаха ,но нали ме разбирате ,не ми се дават парите за някои боклуци ,които ще ги хвърля в шкафа след седмица.

До вкъщи има едно гаражче и човека се занимава само с такива неща ,като знам как убеждава хората със супер калпава стока-уж била най-доброто на пазара:)))) и им взема паричките.

Тоя спиген за 15 лева ... не бих си го сложил на телефона. В амазон този модел е 15 евро на промоция. В щатите е към 35 долара. Тази обява от ОЛХ не бих и се доверил. 

Публикувано
преди 1 час, Ангел Арнаудов написа:

Този модел с твърд борд ли е ? В смисъл да не е лесно гънещ се като силиконовите ,защото този който показах горе е много твърд и доста трудно влиза или излиза телефона от него , което е добре принципно . 

Нито е много твърд нито много мек, плътно обхваща телефона, единствено текстурата не ми харесва особено. Като съм със сухи ръце ме хваща скомата :D

За стъкло, на 6цата 2г бях с https://www.iloome.com/collections/iphone-7 , + switcheasy numbers, дебело стъкло е, не като тези гаражните, но не ми е падал телефона и незнам колко по-добре е.

Публикувано

Ползвам CarbK на Tunewear. Най-готиният кейс, който съм ползвал някога. 100 лева е в БГ, но сигурно дадох 300 лева преди това за разни боклуци, докато ги прежаля тези 100. Стъкло-Comma, но преди бях взел едно Nilkin, което е абсолютно същото по размер и форма и 3 пъти по-евтино.

Публикувано

100 кинта за да скриете 1000!!! Вие не сте добре :D

Публикувано

Не, 100 кинта, за да не потрошат 1000 е правилният израз...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.