Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какъв калъф и screen protector ползвате?

Featured Replies

Публикувано

Но се разчекват при многократно сваляне и слагане... Не стават. За сега рулира Rebel Scholar. На път съм да поръчам нов: http://rebelscholar.com/wp-content/themes/rebelscholar2/images/products/AC-03K.jpg

• Отговори 959
  • Прегледа 205.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф..

• Стъкления си свърши работата. Изпуснах го в залата и като видях как се набучи на едно желязо а после и пукнатините, изтръпнах На телефона обаче му няма нищо. Стъкления протектор е китайско "менте" за

Добавени снимки

Публикувано

Шамане имай предвид, че за стоки извън ЕС над стойност 15 евро вече дължиш ДДС. Като границата за обметяване от 150 евро не е променена. Това е новогодишния подарък на Дянков. :evil:

Съквартиранта ми използва SwitchEasy Vulcan и изглежда добре. SwitchEasy напоследък доста нови калъфи пуснаха - Vulcan, Torrent, Reptile и Nude.

Редактирано от mupo

Публикувано

Дам, така е за съжаление. Обаче си оставам на варианта със слайдер.

Публикувано

Аз използвам Invisible Shield ( Full Body coverage ) , засега съм доволен. :)

Публикувано

Поръчал съм го на 11 Юни 2009г. , а съм го сложил на 15-ти. Не съм го сменял ( 7 месеца и половина съм с него ) .

Редактирано от d3s7r0y3r

Публикувано

Привет,

Взех си SwitchEasy CapsuleRebel M черен, но както отбелязаха и други хора протекторите им за екрана не радват (тези които идват в кутийката поне).

При поставянето нямах проблем с поставянето на протектора за екрана, но като му махнах предната малка лепенка ... остави част от лепилото и хартията. Много досадно за махане и почистване.

Поздрави,

Публикувано

CyberOto, не се маха само лепенката, а целия горен слой заедно с лепенката. :razz:

С други думи, от двете страни на протектора има залепени защитни слоеве. Първо се маха слоя отбелязан с 1, залепва се протектора на телефона, махат се балончетата и след това се маха другия слой отбелязан с 2.

Вчера махнах прозрачния си протектор на SwitchEasy и сложих матовия, но не съм очарован. Виждат се леки точици при работа с телефона, които мен ме дразнят след като знам, че преди това ги нямах, но пък повече ми харесва на допир и сякаш по-малко отпечатъци оставя. :tooth:

Та ако някой от Пловдив иска заменям втория матов протектор с прозрачен протектор на SwitchEast ;)

Публикувано

@mupo - лелееее мале каква стана тя. Като отлепих лепенката с номер 2, само хартиената лентичка се откъсна, а не се свали горния слой :tooth:

Идея какво да му "причиня" за да се отлепи ?

Поздрави,

Редактирано от CyberOto

Публикувано

Миро нали ти казах бре :tooth: Леко по-размазанко е ;)

CyberOto, пробвай с нокът... Няма универсален метод да свалиш нещо, което не си успял от първия път :D

Публикувано

CyberOto, вземи парче тиксо залепи го отгоре и дърпал плавно докато видиш, че заедно с тиксото тръгва да се отлипва и горния защите слой с номер 2

Да бе, Шамене ама нали съм си свикнал без тия точки и сега ме гложди, а и напоследък доста снимки гледам на телефона и е дразнещо. :tooth:

Публикувано

@The Shaman и @mupo - много мерси, стана с тиксото и малко чоплене с нокът. Определено сега изглежда в пъти по-добре защитното покритие.

Поздрави,

Публикувано

Мисля да си купя този кейс SwitchEasy Vulkan ще съм много благодарен ако някои ми каже дали си заслужава дали е добър.

Публикувано

Суичийзи правят хубави неща, а дали ти харесва - това си зависи от теб. Ако те кефи - взимай.

Публикувано

mckiller, виждал съм как стои черен калъф на черен телефон и ми харесва. Не придава много дебелина на телефона, но в същото време го предпазва отвсякъде. Идва с два прозрачни screen protector-а и два комплекта тапи за жака за слушалки и док порта. Мисля няма да си разочарован, а и само screen protector-ите са около 20лв. :)

Редактирано от mupo

Публикувано

Мерси много за отговора ще си взема него. Още един път мерси.

Редактирано от The Shaman
He e нужен цитат!!

Публикувано

От близо седмица съм с ето този кейс:

http://www.griffintechnology.com/products/elan-form-etch. Взех го от ebay за 20 евро (може сигурно да се намери и по-евтино). Накратко:

Има отвори отвсякъде, за да може да се ползват всички копчета на телефона, включително и отдолу за зареждане/синхронизиране и да не пречи на високоговорителя и микрофона.

64c9b8d8b81f701e.jpg c6ea9970acfad045.jpg

97182afb4180f6aa.jpg 85b890586768bcc7.jpg

Повърхността му е леко релефна, наподобяваща кожа на допир. Дизайнът за мен е много сполучлив, има и доста разнообразие от модели. Всеки с вкуса си :)

f221ab1ddbd8fdf1.jpg f74b63deaefcd820.jpg

Вътрешната му част е леко гумирана. Телефонът влиза много плавно и няма никакъв начин да се измъкне.

235992a035168675.jpg

Като лични впечатления мога да кажа, че засега съм много доволен. Надявам се само да се окаже здрав, и да не се изтърка задната част от носене в панталон (например) след няколко месеца.

Публикувано

Вече ми пристигна калъфа най сетне :D

Много съм доволен как изглежда, и е доста качествен :)

Ето това е калъфчетоgray1.jpg

Редактирано от LUBECA

Публикувано

Може ли по изпатилите в областта да ми препоръчат протектор за предната част, какъвто и да е, но да е добър и качествен, от онлайн магазин или някъде в София, да го купя и да отида в сервиза да ми го сложат, че вече два вида имах и двата боклуци.

Публикувано

PDA Shop на бул.Левски до Попа, горе-долу срещу Мимас. Два за 10лв - нося първия от близо 9 месеца и чак сега се появиха първите драскотини по него. Ако държиш на марка - в мола има Belkin, и те стават.

Публикувано

За това ли става въпрос http://www.pdashop-bg.com/product.php?pid=1444 , направо да го поръчам?

Публикувано

Да, аз съм доволен. Цена/качество - няма аналог.

Публикувано

Аз използвам SwitchEasy Vulcan , много съм доволен , почти не придава дебелина на телефона , запазва идентичността му. Скрийн протекторите в комплекта също са със страхотно качество , събират отпечатъци , но кои ли не го правят. :thumbsup:

Публикувано

Някой има ли мнение за този http://www.digitalen.org/item2667

Публикувано

Днес дойде протектора, и репих да го сложа по един друг начин, отлепих едната страна и пръснах със спрей за почистване на LCD-та, сложих го на тела и много лесно се нагласи и се изкара всичкия въздух, дооправих го с една карта но все пак остана някво балонче(или май неиска да се залепи) около говорителя и много малко около хоум бутона, като цяла е супер, странно е, че втория ми остана обикновено първия е за проба :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.