Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какъв калъф и screen protector ползвате?

Featured Replies

Публикувано

В магазин за аксесоари в София видях цената ,искаха 24, 99лв с работа.Колега profusion, замислял ли си се какво става после /след време/ с екрана ,аз инфо по въпроса не видях.

• Отговори 959
  • Прегледа 205.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• защото не съм наред, поне така реагират приятелите и познатите ми като им отговоря на защо. Сега очаквам същата реакция Защото март месец се носят мартенички - телефона ми е бял и с червения калъф..

• Стъкления си свърши работата. Изпуснах го в залата и като видях как се набучи на едно желязо а после и пукнатините, изтръпнах На телефона обаче му няма нищо. Стъкления протектор е китайско "менте" за

Добавени снимки

Публикувано

Нямам идеа?

Публикувано

Нямам идеа?

PS

Hama ultra thin Iphone X, много съм доволен собро качество полупрозрачен мат, за 10лв с безплатна доставка от Вали, не знам защо но само там го имаше.

A1F93489-2FE9-5AA2-46B6-669A534CEAD7.jpg

Публикувано
на 1/12/2018 at 20:48, venelin111111 написа:

Колега ,позахаби ли се кейса ?От 2 месеца съм със същия цвят на belkin и страшно много се захаби.Нямам идея как да го почистя със спирт не става...

Засега е добре. Като го погледна под ъгъл се забелязва леко захабяване, но не се вижда, ако не се вгледаш. 

Публикувано

Това ми хареса.

Публикувано

Към 40-50 евро е!

Публикувано

49.99 долара в САЩ.  В Англия е пак толкова в евра. Питам се заслужава ли си парите и дали защитава цялото устройство или само екрана.

Публикувано

Много е яко даже, точно за леворъки като мен, дето не могат да лепят протектори :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

За 20$ ги лепвам перфект!

Публикувано

Скъпичък ми идваш, аз и без това не ползвам ;) машинката е готина обаче наистина, може би за магазин би била мудна идея и ще си избие парите бързо.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Деси,на Гео Милев,до сръбската скара младежа е факир.Има протектори,стъкла всичко.

Публикувано

Това го ползват в магазините на Apple. Поне в Брюксел видях да слагат няколко на 7 и на 8

Публикувано

А да не забравяме, че след цената на машинката трябва да ползвате само такива протектори на Белкин, който вероятно ще са на " по-приятна " цена от останалите на пазара ;) 

Публикувано

Някой който е ползвал протектор по целият дисплей (Марка)на Х, без да има проблем със сензорите по време на разговор при заключен екран?

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

Зависи какво разбираш под "по целия дисплей", защото в момента моя не покрива горе сензорите и е изрязан около черната красота.

След като смених на 2 апарата 3-4 боклука от различни места, в Дайс стигнах до истината.
Сега ще намеря модела.

Едит:

https://dice.bg/macally-tempered-glass-protector-kaleno-stykleno-zashtitno-pokritie-za-displeq-na-iphone-x-prozrachen-item32789#!prettyPhoto

Редактирано от algor

Публикувано

Имам предвид този вариант.

8906a95f20f2af09ba94ca9437a8a0d1.jpg

Иначе този гръб е уникален!

a35a7df892453abf1a4cefbddddaeaa0.jpg

af7f8c9882bb3daff7aa9453feaf8741.jpg

Публикувано
преди 8 часа, Asen_77 написа:

А да не забравяме, че след цената на машинката трябва да ползвате само такива протектори на Белкин, който вероятно ще са на " по-приятна " цена от останалите на пазара ;) 

Около 40 евро е само протектора ,машинката какви пари е кой знае.Ако човек има магазинче за GSM аксесоари да вземе комплекти протектори и машинка  /става и за други модели смартфони/ и да лепи на място иначе за един протектор...Има и комплекти с машинка за еднократно ползване със зареден в нея протектор 

http://www.belkin.com/hk/en/p/P-P00553/

Публикувано

За еднократна употреба. iPhone X

Belkin

Публикувано

От известно време съм с матов(white). От най-великия сайт за 1.30$ 9c8366cea2adf0b32692f211cf3df5f7.jpg65ac19cfdbc4321ee7eeebc8d37191ad.jpg7280d35ed1d95740e855396969d0ea7c.jpg33260701c628433f664f458fa4d9b062.jpg

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/QfuABRV7

Публикувано

Някой да ми препоръча протектор които се заобля по стъклото стигащи до пласмасовата лайсна (за да позволява калъфи) за Х и само с един отвор за спийкъра, като този (за съжаление се предлага само в САЩ този):

http://a.co/byL0IKe

Редактирано от profusion

Публикувано
Някой да ми препоръча протектор които се заобля по стъклото стигащи до пласмасовата лайсна (за да позволява калъфи) за Х и само с един отвор за спийкъра, като този (за съжаление се предлага само в САЩ този):
http://a.co/byL0IKe

Имай предвид, че точно този тип имат проблем със сензорите, когато имаш активно обаждане а устройството е заключено!

Публикувано

ама тия с 4-те дупки изглеждат ужасно и събират прах там и става мазало.....

Публикувано
Цитат

This item ships to Bulgaria

Що не ги питаш фри шипинг-ът покрива ли и нас?

Публикувано

Пробвах за 17лв продукта с шипинга става 50 :) 

Публикувано

Ето протектора, който по никакъв начин не влияе на сензорите!

ps: Изпробван!

320a1ec99fddc4e5bb937a785e118961.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.