Публикувано Юни 28, 20169 гд Здравейте колеги. Не знам как да опиша проблема и за това темата се казва така. Преди един час както слушах музика, wifi иконата стана сива реших да рестартирамно като влязох в меню настройки излезе само един бял екран. Рестартирах с power and home button но никаква файда настройки пак са само бял фон а след като изляза от там не мога да вляза никъде в нито едно приложение нито да пусна интернет нищо. Реших да го ресетна прес айтюнс да ама иска да спра find my phone а аз не мога защото не се отваря менюто с настройки. Моля за помощ. Не знам какво да правя останах без телефон а ми трябва...
Публикувано Юни 28, 20169 гд Ако го вкараш в dfu няма да ти търси да спираш fmi Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 28, 20169 гд Автор Не не стана, уж се изключва, но айтюнс пак иска да се изключи. Върнах му фабричните чрез този DFU mode на магия, понеже не разбирам почти нищо от по особени манипулации на тази система. http://www.imore.com/how-to-iphone-ipad-dfu-mode поствам линк, ако колегите решат да оставят темата може на някой да е в ползва. За първи път ми се случва да забие телефона, надявам се да не се поврява.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате