Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iCloud на половина пълен дори и след изтриване!!!

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Бих искал да споделя за един проблем който ми се появи с back up в iCloud.

След нормална работа доста дълго време на всички устройства които са към този акаунт, от една седмица iCloud ми показва недостатъчно място за back up на трите устройства( два iPhone и един iPad).

След като изтрих всички копия и на трите устройства в iCloud за да се нулира, той ми показва, че има back up с размер от 2.85GB. Изключих ги и трите от облака, рестартирах ги, но  нищо..., показва наличие на този обем.

Как може да се изтрие този файл който така и не показва какъв е. Логнах се в iCloud.com за да погледна какво пространство има погледнато от лаптопа, но е със същият размер и не ми дава абсолютно нищо за да го изтрия.

Досега съм ползвал около 2GB от пространството( снимки не се съхраняват в облака).

Благодаря на отзовалите се ??

Публикувано

Погледни какво бекъпва в iCloud ->Storage ->Manage Storage ->Твоя телефон. Обзалагам се, че има нещо за снимките:)

Публикувано
  • Автор

Почти всички програми са изключени, снимките никога не съм ги качвал и никога не е била активна отметката за тях,  за да прави копие в облака (винаги си ги свалям на лаптопа).

Дори и сега като го погледна ми дава 2.1GB свободно пространство от стандартните 5GB.

Логнах и трите устройства наново в облака и резултата със свободното пространство е същия ??

Публикувано

Документите също ядат много, особенно бележките.

Публикувано
  • Автор
преди 12 часа, Alxx® написа:

Не цитирай предходен пост!

И тях съм ги ограничил. При дадените ми свободни 2.1GB от 5GB, пуснах и трите да си направят нов back up, като общият им обем този път беше  859.1MB (iPad - 434.3; iPhone1 - 326.2; iPhone2 - 98.6). Сега ми показва, че нямам никакво място, дори и този скромен обем не се събра. Изумен съм! Отписах ги и трите от облака, нулирах всичко наново и отново същият резултат, дори сега ми дава само 1.3GB свободно място ????. Но се появява опцията за закупуването но допълнително място от 50GB за €0.99, което не е проблем, но не ми е необходимо в случай, че целият ми back up е със скромия размер от под 1.5GB ???

Редактирано от dessyteneva

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.