Публикувано Януари 28, 20188 гд Човек... окей, объркал съм термините, но смятах, че е достатъчно красноречиво за какво иде реч. Purchases не съдържа само платени - съдържа, всички приложения, които си свалял с този акаунт. И не знам какво имаш предвид под "хитруват", но ако приложението поддържа family sharing, няма как да те charge-не, независимо какво му се иска на разработчика.
Публикувано Януари 28, 20188 гд За мен е ясно, но хората се бъркат. Аз ти казвам случай... платена апликация от акаунта на жена ми, естествено с моята дебитна карта( аз съм титуляр на family sharing) и изпратено като подарък на дъщеря ми. Рестор и отново плащане. Другото съм го писал по-горе
Публикувано Януари 28, 20188 гд Приложението avplayer поддържа family sharing,но при опит да го инсталирам безплатно излиза цена от 6.48 лв,по-късно ще им пиша.Пробвах с plex и playerxtreme всичко мина по мед и масло без да се плаща на жена ми на телефона.
Публикувано Януари 29, 20188 гд Аз съм го решил проблема по български [emoji51], на всички телефони моя акаунт за app store, но всеки с негов си icloud. Така всеки вижда всичко в purchased и може да го изтегли.Sent from my iPad using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.