Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 6s от Теленор

Featured Replies

Публикувано

Здравейте купих си Айфона от теленор в кеш и се чудя защо е заключен така ли трябва да е 9b232a30716b1e081665db3e5026a169.png

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Публикувано

На Sim Lock, пише Check... Та как разбра, че е заключен?

Публикувано

Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?

Ако си сключил затова е кодиран, като изтекат две години пускаш молба за отключване и ще ти го отключат безплатно.

Ако си решил днес да си купиш телефон, отишъл си, платил си го и не си се занимавал с абонаментни планове, тогава вече трябва да ти е отключен.

Но тогава цената му е около 2,000лв. ако ти е с 6-700лв надолу, значи ти е с нов абонаментен план, и ще чакаш 2 години.

Публикувано

Да споделя в темата какво ми предложиха и се възползвах:)Абонаментен план 30лв.с включени 17ГБ трафик,неограничени разговори и смс-и,200 мин.роуминг,HBOGO и телефон 6S 16gb за 750 лв.Очарован съм:)

Публикувано

Ебаси офертата. :) Сгреших като ги напуснах преди 2 години. Пак ще пренасям :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имат страхотни оферти,които ги няма на сайта им

Публикувано
  • Автор

И аз тайа го взех с 30 лева план

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Публикувано

Значи заради това ти е заключен.

Между другото таксата е 31лв.

Така са им таксите: 31лв; 41лв; 61лв;

Публикувано

Мда,така са в сайта!Иначе в офис 17.99 ,21.99 (8ГБ,разговори и HBOGO)

Публикувано

Не е 750 лв. а 780, снощи сключихме договор с месечна такса от 30.99 лв. и ни накараха да предплатим за два месеца напред, защото сме правили пренос на номер от друг оператор, които ще бъдат приспаднати в следващите два месеца.

Публикувано

И без да пренасяш номера пак те карат да предплатиш за два месеца. И таксата е точно толкова, 31лв.

Публикувано

Нищо не са ме карали да предплащам!Коя такса е точно 31?Има опция за по-ниски такси,както съм писал един пост по-нагоре

Публикувано

Явно на различни хора предлагат различни оферти.

Публикувано

Не мисля,трябва да се попита в офис

• 6 месеца по-късно...
Публикувано
на 7/13/2016 at 11:01, MMJ написа:

Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?

Ако си сключил затова е кодиран, като изтекат две години пускаш молба за отключване и ще ти го отключат безплатно.

Ако си решил днес да си купиш телефон, отишъл си, платил си го и не си се занимавал с абонаментни планове, тогава вече трябва да ти е отключен.

Но тогава цената му е около 2,000лв. ако ти е с 6-700лв надолу, значи ти е с нов абонаментен план, и ще чакаш 2 години.

"Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?"

Относно това.Моят случай е следния,отидох в офис на теленор,подписахме договора взех си сим картата,нямаха налична бройка Iphone 6 plus 16 gb,и ми казаха ,че от Пловдив ще бъде изпратен и телефона го получих 2-3 дни след това,и тогава го платих.Та въпроса ми е,мога ли да изискам от теленор да го отключат,понеже сега съм в Холандия и теленорската сим карта не я ползвам.

Публикувано

Докато не изтече двугодишния договор няма да ти го отключат. След това ако си коректен с договора ще ти го отключат безплатно ( или поне би трябвало да е безплатно ).

Публикувано

Като изтече договора купувача пуска молба за отключване ЛИЧНО и до 24 часа го отключват безплатно. Преди седмица отключих моя, а преди 2 години отключих така 5-цата. Не знам ако се платят всички месечни такси за 2 години напред дали ще го отключат.

Публикувано

Вече не ги отключват, заради улесненото мигриране между операторите. Дали е купен кеш или е изцяло изплатен няма значение.

Публикувано

Моя беше закупен на 05.01.2015, около 15 януари 2017 подадох молба, отключиха го на 19-ти. Сега сложих карта на мтел, излезе ми екрана за активация, въведох пин, Apple ID и парола и тръгна. iPhone 6+ закупен кеш с две години договор

31874709663_c0b34116f6_z.jpg

Редактирано от momchil_g

Публикувано

Шестицата ми я отключиха един месец по-рано, след като предплатих последната вноска, договорът вече беше преподписан на друг план.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.