Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Реших да е Huawei watch, защото най-ми допада като смарт часовник. Ще помоля хора, които са се сблъсквали с него да дадат мнение. Може да се каже, че вече съм го взел та мнения от рода "за какво ти е тоя робот", от хора, които не са се докосвали до него ще са излишни :)

• Отговори 98
  • Прегледа 11.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• То пък една реклама като им гледам смешните цени

• На мен ми стана любопитно в колко форума с първи пост, уж случайно постваш линк към конкретен сайт? Много тъп начин за реклама, драги...

• Е, как?! 20% над средната си е далавера. А, като боднеш и таксички кредитче, лихвички - става бонбон.

Публикувано

Интересна тема. Ще я следя. И аз за мен се двоумя какво да вземам.
Даже не знаех че Хуаей имат Смарт часовник. Гледах видео с него и доста добре изглежда. Аз да те питам Шамане какво ти е повече като приоритет - да ти показва нотификация + времето или като фитнес тракер искаш повече да го използваш.

Публикувано
  • Автор

Мисля да го ползвам и за двете активно. Харесва ми добрата интеграция с iOS+формата му.

Публикувано

http://www.mobilebulgaria.com/tests/226/първият-опит-на-huawei-с-android-wear-е-успешен

Не знам това дали ще ти е от полза, но аз също заглеждам този модел.
Интересен е, определено, а и както ти каза супер се разбира с IOS.

Ако не се лъжа, след последния ъпдейт може и да се говори вече през часовника, но не съм много сигурен.

Публикувано
  • Автор

Четох къде ли не. Иначе с това IP67 е много добре. Най-висок клас прахо и предпоследен водоустойчивост.

Публикувано
  • Автор

За разговорите мисля, че само може да вдигнеш чрез него.

Публикувано

Шамане ,а на каква цена си го взел/вземеш...,ако не е тайна ;) 

Публикувано
  • Автор

Ами на мен зора ми е да го взема без карти и т.н. Затова чакам акаунта да се прибере в понеделник. Около 520.

Публикувано

Гледах няколко ревюта в тубата и от към функционалност е малко отрязан. Например на СМС не може да отговаряш, на разговор също. Сега може и да са стари ревюта незнам. Връзката с тел. става като се изтегли Android wear апп и там наистина всички нотификация може да се включат. Има една готина добавка Google Now се казва дето говориш на часовника и изпълнява команди - това го гледах и доста добре и бързо работи. Батерията я дават 1 ден и половина на сериозно използване но на едното ревю тоя каза карала по 2 дена.

Публикувано
  • Автор

Да, така е, но на мен ми е напълно достатъчно засега. Харесал съм си металния с метална верижка, но съм си поръчал и друга:)

Публикувано

Може би защото едното не е най-висока степен на защита, затова е 67.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Така казах и аз де. Водоустойчивост има 7 от 8. 7 е под един метър до половин час. 8 е над метър, без ограничение на времето.

Публикувано

Аз не разбрах за кой модел става въпрос?!

Но ето този си бях харесал преди да взема fenix-a.

Аз съм за "бисери", та той модела е само един.

Гледах този с металната верижка, черния и ми изглеждаше много добре.

Публикувано
  • Автор

Всъщност са два май. Новия е W1. Иначе има златен, черен и метален цвят полиран. Има и дамски и т.н. С няколко вида верижки и още доста в нета, защото е стандартна.

Публикувано

Много ми харесва дизайна определено ще изглежда добре на ръката!Другия модел който много ми харесва е Moto 360 https://www.motorola.com/us/products/moto-360 играл съм си с такъв беше много удобен за ползване.

Публикувано
  • Автор

И аз имах възможността да сложа Moto 360 на ръката си. При него не ми харесва начина на закрепване на верижката. Под корпуса и седи някак си недъгаво и часовника изглежда по-дебел. Може би ми харесва и LG Urbane, но при мен работата е решена вече :)

Публикувано

Купих си го февруари за рожденния ден и май месец го продадох. Всичко беше цветя и рози, докато не си направих експеримент да го закача за един андроид и да видя има ли разлика. За мое голямо учудване, разлика имаше от тук до луната. Закачен за iOS, часовника работи някъде на 30-40% от възможностите си. Не можах да видя как е с Watch OS 2, тъй като го продадох седмица преди да я пуснат тестово. Най-много ме издразни НЕвъзможността да се инсталират допълнителни Watch фейсове от Play Store, а тези които може да се ползват са доста орязани. Няма начин за инсталиране и на допълнителни приложения (или поне тогава нямаше). Сензора за пулса беше малко капризен и изизкваше постоянно да е добре наместен на китката. Като дизайн е номер 1 към момента. Като функционалност обаче малко ме разочарова.

Публикувано
  • Автор

Това е факт, но обещават, че се работи по въпроса.

Публикувано

Каза че си чел къде ли не, ако още ти се чете още ето още едно положително ревю. Само споменават че Heart тракера е оптически и е бил безполезен.
http://www.wareable.com/android-wear/huawei-watch-review
Като го вземеш тия дни чакаме снимки и едно ревю макар и кратко. :)

Публикувано
  • Автор

То реално и през телефона е така, но тази функция е информативна като цяло все пак :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз да попитам за кой модел става въпрос и за цената. С колко е по-евтин от часовниците на Apple? Примерно това е най-евтиното им решение http://wwwьььььь-sport-cena-na-izplashtane.html   като има модели и на цена 1300 / 1700 лв. Хуауейците със сигурност са по-евтини, но с колко точно? И като функции предлагат ли същите или поне сходни параметри?

Публикувано
  • Автор

С наполовина по-евтино. Със сигурност няма да е толкова съвместим и няма толкова функции, но формата и цената му ме привлякоха и за сега не съжалявам. Настроих го и при нормално ползване мога да докарам и до два дни батерия. По-горе някой спомена, че не мери пулса коректно. Аз мога да поспоря. За сега съм доволен:)

Публикувано

Аз писах тва за пулса. Прочетох го в статията на която дадох линк по горе. Тия казаха че като фитнес тракер е безполезен щото не мерил пулса коректно.
Тъкмо се канех да те питам какво е развитието с часовника и сега разбирам си го взел. Да ти е честит и с здраве да го носиш. Като по-на събереш впечатления драсни някой друг ред да споделиш как е. [emoji3]

Публикувано
  • Автор

На първо време, стои на ръката много добре. Онова тамагочи на Епъл ще го носи жена ми или детето :)

Публикувано

Ако няма желаещи да го носят, аз приемам още подаръци за рождения ден ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.