Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Колега, отде го кОпна тоя 7 плюс?

Честито на всички по-горе за новите придобивки!
Живи и здрави да сте и да дойдете да почерпите, егаси.

Редактирано от algor

• Отговори 912
  • Прегледа 81.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано

Ще се радвам на някой тест на камерата на плюса.

Публикувано

Как се усеща новия бутон? 

Публикувано

Една матова седмица 32 гб вече е при мен. Взех я от М-тел. След седмица - две, май ще я засиля към сина ми, стига до тогава да се сдобия със 7 плюс, 128 гб.

Публикувано
9 minutes ago, Veselin Minchev said:

Как се усеща новия бутон? 

Все едно го няма :tooth:

Публикувано

Веско, бутон реално няма. Не се движи физически, а при натискане таптик енджина привибрирва. Ако може да се обясни по този начин. Няма грижи свиква се доста бързо.

Публикувано

Ако го сложиш на 1 е като лек click.

IMG_0020.PNG

Публикувано

Това за мен е една от най-съществените промени дейба и физическия бутон :)

Публикувано

След iPhone 5s това е най-големия ъпдейт. Да не кажем, че този е по-голям и от 5s.

Публикувано
  • Автор

Говори се че това е подготовка за модела догодина който уж бутона ще е имплементиран в стъклото, демек няма да има кръг а направо ще се натиска там и ще работи като бутон.

Публикувано

Аз пък се издразних на това нямане на 7 плюс.
То е имало пак някакъв дефицит през годините назад, ама 20 дни след представянето човек да не може да види никъде демо бройка дори, направо ми иде да им пръсна черепите.
В Англия - няма.
В САЩ пък Apple забранили на Верайзън да продават кеш апаратите - само с план за две години или там с някаква програма, която ти смъкват още 100-ина долара отгоре, но чак ноември щяли да имат плюс-ове.
И най-тъпото е, че няма изгледи скоро да се види някъде плюса и да прецени човек реално струва ли си ъпгрейда или не. (за себе си говоря, че искам да преценя)

Обаче като няма риба и рака е риба.
Може да не си купя 7 плюс, но затова пък ще си купя новата Q7 в знак на протест, баси!

пп. В магазините няма, ама едно търговче ми се обади днес да ми каже, че е докарал 128-ци на малко по-висока цена.
Казвам му да ми говори в цифри, ама като чух 2700 му казах да си ги тикне отзаде с включена вибрация и да си звънне от другия телефон.
Не знам има ли хора, които дават такива ненормални пари...

Публикувано

Изчакай за Q7+ :p

Публикувано

:offtopic:

Ти мани майтапа, ама на средната конзола има безжично зареждане - само турих легнал Ноут 7 (докато беше в мен, де) и хукна да се зарежда, пустиняка. :tooth:

Публикувано

То добре че не е гръмнал :D

Публикувано

По-голям дефицит, по -голямо търсене :)

Публикувано

Някой да е получавал обаждане от Теленор за 7+, че е пристигнал?

Четох някъде, че един човек е получил обаждане на 25ти да ходи да си го вземе от магазин... Силно се съмнявам да е така, но ако някой има повече информация моля да сподели. Благодаря! 

Публикувано
преди 13 часа, algor написа:

Колега, отде го кОпна тоя 7 плюс?

Честито на всички по-горе за новите придобивки!
Живи и здрави да сте и да дойдете да почерпите, егаси.

Поръчах го от Англия с преордер на 9-ти Септември и вчера ми го донесоха едни приятели.

Публикувано

В Теленор все още ги няма 7 + .. При положение ,че apple са единствените ,които продават заради името си ,а не какво продават да има ограничени бройки ме дразни много.Даже съм сигурен ,че като има 7+ няма да мога да се доредя да грабна един и ще трябва да чакам пак 2 седмици.

Публикувано

Мога ли на 7 да сложа айкауд бакъп от 6? Или как си местите нещата ? По конкретно приложенията на ново ли трябва да ги ровя.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Че защо да не може?!

То е информация...

Публикувано

Проблем няма, това е идеята на бекъп-а ;) Аз, иначе постъпвам(лично решение): на нов модел, само синк с клауда за личните неща и документите, всичко друго - наново.

Публикувано
2 hours ago, Pe6o666 said:

Че защо да не може?!

То е информация...

Де да знам нали има някой върли противници на връщане на бакъпи :)

Публикувано

В айстайл има ново зареждане тази вечер. Най-вероятно утре ще са разпространени по магазините и отразени в системата им на сайта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Вече съм с бяла 7ца от преди 3 часа от теленор :) 

Редактирано от profusion

Публикувано

Честито!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.