Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз ползвам китайските силиконови за стотинки и издържат докато си сменя телефона;)

• Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано
преди 4 часа, hrelas написа:

В кой магазин в София е имало 7+ ?

В iStyle, който е в Ring mall, дори в момента има още два налични Gold и Silver 32GB. Освен това казаха, че следващата седмица пак ще има, дано получат черен...

Публикувано

Трябва да зема фолио за екрана на 7-ца и за една 6-ца, дали са еднакви и взаимно заменими за да не търся по отделно....

Публикувано
преди 43 минути, Dean написа:

В iStyle, който е в Ring mall, дори в момента има още два налични Gold и Silver 32GB. Освен това казаха, че следващата седмица пак ще има, дано получат черен...

Благодаря за отговора , но питах там за тези двата Gold и Silver 32GB и ми казаха , че са запазени и не ги продават !

Публикувано

@profusion
Фолио за 7 мисля че пасва и за 6, но обратното не, защото мрежата за слушалката горе при седмицата е по-широка с по милиметър от шестицата.

Публикувано

Telenor май са получили бройки Plus, защото приятел, който се е записал предварително през сайта им, днес си го е получил. Който има интерес може да прозвъни и да попита дали има свободни извън преордърите.

Публикувано

Явно не е навсякъде , аз също съм записан за + но никой още не е звъннал !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ами той живее в Пловдив, но не питах дали от там или от София го е взел.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Черните седмици ми приличат на сапунерки!Този пластмасовия какво се натискат за него,незнам:)За силвър или голд ще се оглеждам.За всеки влак...

Публикувано

Аз вече съм собственик на черен 7 Plus и искам да кажа, че на живо е наистина черен, от клипчетата ми изглеждаше по-блед. :D 

Още не съм махнал фолиото и не съм го използвал, но щом добия впечатления от работата с телефона ще пиша. 

Иначе в iStyle, в Paradise имаше опашки и 7-ци се купуваха като топъл хляб, не съм вярвал, че в България това е възможно.

Който иска Plus да звъни, мисля че все още има бройки в някой от моловете. Успех! Аз ги хванах веднага щом "светна зеленко" в сайта, тъй-като през 5 минути рефрешвах :D 

Публикувано

Честито! И на мен ми харесва черничкото, има някаква особена красота в този цвят, а лъскаво черния така се слива с дисплея, че просто е уникален!

Публикувано

Благодаря ви! Няма го въобще, конкретно Plus-a. В iSTYLE казаха, че се очаква в средата на Октомври... 

Публикувано

Потресен съм! Процесора наистина шуми и то не при интензивна работа, а при обикновено ровичкане из телефона. Как може такова нещо? Как един път не се случи да си взема нов iPhone и да нямам проблеми... 

Не си взимайте от тези бройки, чакайте нови! Чудя се въобще дали да използвам телефона, направо ме е страх да не гръмне...

Редактирано от Dean

Публикувано

Аз пък се чудя за къде бързате?Тия бройки са правени набързо за старта,нормално е да не са най-читави!Изчакайте следващи партиди,дотогава доста неща ще оправят.

Публикувано

Аз предлагам водно охлаждане в другите бройки

Публикувано
10 minutes ago, Veselin Panov said:

правени набързо за старта,нормално е да не са най-читави!

такива постове ме карат да получа колики....

Публикувано
43 minutes ago, Dean said:

Потресен съм! Процесора наистина шуми и то не при интензивна работа, а при обикновено ровичкане из телефона.

Що ме карате да се правя на идиот и да си долепям ухото и да слухта, пуснах един клип на фулХД от тубата.....нищо не чувам, чувам единственно космите на ухото до алуминия и някакви рикошетни звуци от стаята...?! 

Редактирано от profusion

Публикувано

Не го правиш както трябва!Я дай видео

Публикувано

Изобщо не е трудно да се улови звукът, много ясно се чува. Гледах клипчета в тубата и проблема при останалите е абсолютно същия... всъщност няма да ми пречи ако не е причина нещо в телефона да се повреди, но наистина се чува така сякаш ще изгърми, в добавка и това, че самия корпус загрява и картинката е пълна. 

Иначе новия home бутон кефи максимално, сякаш наистина натискаш бутон, само че без бутон. За цвета няма да говоря, все едно е различен дизайн... 

Трябва ми официално изявление, че тоя шум няма да доведе до изгърмяване и ще се успокоя. :D 

Публикувано

Незнам къде до чувате, при клипче на ХД от тубата чуваш ли нещо защото  аз категорично нищо не чух. Тоест от не ползван телефон взимаш и пускаш клипа и след 1-2 мин чуваш нещо или дай нещо конкретно за да повторя същото , дето вика @gogi6 дай клип баси и параноята :) 

Публикувано

Така, теглиш някоя игрица, поиграваш 2 минути и ако си късметлия, след това няма да чуеш абсолютно нищо. В противен случай ще чуеш нещо като скърцане, шумене и бучене. При мен след рестор се чуваше най-много. 

Пробвай, надявам се да не чуеш нищо!

Публикувано

Ама трябва ли да лепя ухо и да слухтя или се чува?

Публикувано

Без да лепиш ухо, достатъчно е да е тихо в стаята и да държиш телефона малко по-близо до лицето и ще го чуеш. А при слухтене е съвсем страшно вече... 

Публикувано

Искай смяна, не вярвам да гръмне точно, но все пак не е нужно да му трепериш.

Публикувано

Сигурно ще го заменям, няма как, но по-нататък, че очевидно в момента всички имат проблеми. Миналата година по това време пак бях в подобна ситуация със 6S - бутона беше развален. 

Хора, от 3GS насам си купувам всеки един модел и ако щете вярвайте, но абсолютно всеки път купувам проблемна бройка, която отива в сервиза. Мислех, че поне този път ще ми се размине... какво е това нещо? Карък ли съм или Apple се ебават всяка година. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.