Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Гаранцията отпада, ако маркера вътре в телефона е станал червен, в следствие на проникнала вода.

Screen_Shot_2016-10-03_at_23_18_21.png

• Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано

И какво излиза, че пак ще треперя дали ако вали леко дъждец да си вадя телефона щото после по дефолт ще горя в теленор ако му стане нещо дори и по друга причина.

Публикувано

От дъжд нищо няма да му стане ;) Даже една от рекламите на Apple е точно такава. 

Публикувано

И винаги при отваряне на апарата могат да намокрят маркера и да стане червен!

Публикувано

На всички стари модели маркерите са видими и достъпни отвън, така че този е доста по-защитен!

Публикувано

Видими са при моделите на Сони, намиращи се под капаците, с които бяха защитени портовете. Дали са видими, или не маркерите-не е критерий за степен на защита. ;)

Публикувано

Аз гледах едно клипче как в една купа с вода за няколко минути и замина 7цата... е как се доказва, че това е дефект?

При мен жужене и висока температура имаше при първоначалния сетъп.

Публикувано

Tadaa SLR by menschmaschine Publishing GmbH
https://appsto.re/bg/9PxmR.i

За 3.99€ същия ефект

Sent from my iPhone using Tapatalk

Това приложение е мега яката набутвация!
Не е нещо, което Snapseed, например да не може да направи!
Публикувано

То да е само това. И аз се набутах 7-8€ за boke ефект... Нито едно не работи сносно.

Публикувано

Може ли магнити от калъв да вилаят/повредят телефона?

Публикувано

Това приложение е мега яката набутвация!
Не е нещо, което Snapseed, например да не може да направи!

Що бре? Освен че е пипкаво.
Публикувано
Може ли магнити от калъв да вилаят/повредят телефона?

Принципно - да.
Публикувано

Що бре? Освен че е пипкаво.

Ами както казах може да се направи този ефект с много безплатни приложения. Затова :)
Публикувано

Гога, не пиши глупости, моля те. Не един-два дисплея с петна от твърде силен и не на място поставен магнит в китайски калъф съм видял. Загубата на обхват се подразбира, да не я коментирам изрично.

Публикувано

Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю,

Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!
Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай...
Чудите се защо ябълковия?!?!
Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!!

Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!!

Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н.

Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен.
Както и да е.

Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! :yahoo:

пп. Специални, огромни и абсолютно човешки благодарности към Миро, без който съдбата щеше просто да ме подмине и дори да не се изплюва върху мен, както прави с няколко милиарда души по земята.
Благодаря ти, май френд! :newyear2: 

Редактирано от algor

Публикувано

Джетбляка се драска само с помисъл, а носенето на калъф пък го обезмисля :) инъче да добре изглежда

Редактирано от profusion

Публикувано

Честито!
Миналата седмица разцъках един джетблек и наистина е уникален!

Публикувано

Честито, със здраве да го ползваш и безавайрийна работа на апаратчето. Не съм имал удоволствието да го видя на живо джет блекчето при 7 плюс, но не се съмнявам, че е уникално.

Публикувано

Майната им на Епъл - аз затова спирам да си купувам нещо по-така (новия iPhone) всяка година, а ще е по-рядко и тогава, когато според мен си струва. [emoji6]

Знаех си, че заканата ти няма да трае дълго.
:)

Публикувано

Тъй де, това беше докато видя Jet Black ;)

Публикувано

Честито! Много е красив наистина! Със здраве да си го ползваш!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю,
Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!
Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай...
Чудите се защо ябълковия?!?!
Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!!

Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!!
Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н.
Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен.
Както и да е.
Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! :yahoo:
пп. Специални, огромни и абсолютно човешки благодарности към Миро, без който съдбата щеше просто да ме подмине и дори да не се изплюва върху мен, както прави с няколко милиарда души по земята.
Благодаря ти, май френд! :newyear2: 

Освен Audi, и Apple успяха да ти вземат парите. Даже и CarPlay вече ще използваш. [emoji3] Да ти е честит!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

Ако се върже с Bluetooth -a :)

Публикувано

Здравейте,

Имам  питане към колегите с 7 или 7 плюс. Става дума за следното, когато е стартирано приложението камера във фонов режим, след входящо или изходящо обаждане при отваряне отново на приложението камера се получава 5-6 секунди тъмен екран и не може да фокусира правилно и след това се оправя. На старата 6-ца го нямаше това нещо. Този  проблем  се забелязва само, когато е пусната камерата в бекграунд и се проведе разговор и е еднократно. През останалото време няма абсолютно никакви проблеми. При вас става ли нещо подобно?

С 10.0.2 съм върнат бекъп, чрез iCloud

Нещо подобно, което е показана в това видео - https://www.youtube.com/watch?v=tnhVNhjxfcI

Публикувано

Да, става и то не само при това описано действие.
И при 6S plus е така и сега при 7+, но при мен се получава непрекъснато и ежедневно, а не само при работеща във фонов режим камера.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.