Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

За трети път ми забива-набирам номер и не мога да затворя-тъмен екран, единствено home+power и рестарт засега го лекува. Грозна история... :(

Редактирано от dedra1

• Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано

Преди няколко дена една 7-ца пропищя като телевизор без ТВ сигнал [emoji2], само с хард ресет се оправи. Интересното е, че същия проблем съм имал с iPhone 5.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Днес по едно време ми отказваше home button-a, после тъч-а отказваше да работи и се оправи с хард-ресет. Но аз поне съм с бета на 10.1 и се успокоявам, че това е проблема...

Публикувано

Какво стана тука, заваляха проблемите ли :D

При мен само веднъж ми е забивал, екрана се затъмни и рестарт..

Както и стандартните ИОС бъгчета, някои от времето на иос 3, са си тук.

Публикувано

Бъга с камерата се проявява и при мен, както и не всеки път мога да отговоря на повикване с приплъзване

Дано в следващият ъпдейт да оправят тези два досадни бъга
Публикувано

Бъгът с камерата не могат да го оправят от iOS 9.0.1.

Публикувано

Ще го оправят :)

Публикувано

Случайно някой да е получил + от ментел или  сините? Кво става то излезна новият модел ,а те нямат бройки. Какъв е смисълът от тия записвания и прочие?

Публикувано

Смисълът е, че карат по-наивните да подпишат договора и когато има налична бройка, тогава да си я получат... и в Ментел и в Телетор се опитаха да ме примамят така. Сигурен съм, че са се хванали риби на въдицата...

Публикувано
Бъгът с камерата не могат да го оправят от iOS 9.0.1.

освен да пишем и досаждаме на Apple

Публикувано
45 minutes ago, slavista said:

Случайно някой да е получил + от ментел или  сините? Кво става то излезна новият модел ,а те нямат бройки. Какъв е смисълът от тия записвания и прочие?

Мтел вече доставят 7 Plus

Публикувано
преди 18 часа, Izzy написа:

Мтел вече доставят 7 Plus

Кога? Къде? :)

Аз чакам + от Мтел на Pre-order, но работата малко е, че чакам "от умрял писмо".

Колегата, който обясни, че мотива им е подписване на договор не е точно така, защото никой не те насилва да подписваш предварително договор и да си чакаш апарата, така че аз си обяснявам липсата с кофти организация на поръчки/доставки. При положение, че вече има всички варианти например в Технополис (и не само там), не разбирам, какво друго може да е.

Във Вторник им изпратих и запитване с молба за някаква информация за очаквана доставка и ми отговориха следното (нищо) :

"Здравейте,  

Във връзка с Вашето запитване, бих желала да Ви информирам, че поръчка с номер (еди коя си) е успешно приета. За съжаление в момента нямаме достатъчна наличност от iPhone 7 Plus, заради забавяне от страна на доставчика. Надяваме се в най-кратък срок да получим необходимите количества, за да удовлетворим всички заявки. Ще получите уведомителен имейл от колегите от електронния ни магазин, след като разполагаме с наличност. 

С уважение: 
“Обслужване на клиенти“"

Публикувано

Миналата година чаках около 40 дни от мтел 6S+, накрая ми се обадиха, че имат само 128gb и го взех, щот сигурно още щях да чакам за 64gb, какъвто исках. Сега като гледам не е по-различно дережето. :)

Публикувано

Не знам за Вас, но аз на 22-ри получих мейл в който ми казаха, че поради невъзможността куриер да го достави в почивните дни 22/23 септември , ще го получа в следващия понеделник 26.09 и така и стана. Това е за iPhone 7 32GB. Не мисля, че минали години е било така в първия работен ден след обявената дата за стартирате на продажби в нашата страна, да има телефони в МТел. 

Публикувано

И моя го получих на 26ти.

Публикувано

Говорим за 7 Plus, не 7 :)

Редактирано от mileff

Публикувано

Именно. Значи не е от "слаба организация" в противен случай и 7-ци нямаше да има. Вероятно наистина доставчика ги бави. Не е само в България.

Публикувано

Онзи ден от Мтел донесаха на жена ми iPhone 7 Plus 128GB. Беше pre-order направен на 16 Септември.

Публикувано

Бароне, в цял свят има проблеми с плюса.

Публикувано

Само в ОLX нямат проблеми:))))Наличност има

Публикувано

И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб :) За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява...

Редактирано от maxpainus

Публикувано

Аз не бих си купил 7+ 64GB. Сигурно ще е с android.

Публикувано

Моя грешка 32гб

Публикувано
И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб [emoji4] За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява...

Намери с кой да ни сравняваш:))
Публикувано

на сайта istocknow.com се вижда че има дефицит на плюса и точно на кои цветове. Като цяло освен в Берлин в никой от магазините им не се появяват наличности в европа.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.