Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

7+ розе и голд може да се намери лесно в България, а от другата седмица на пазара вече ще има достатъчно бройки и от останалите цветове.

• Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано
преди 2 часа, maxpainus написа:

И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб :) За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява...

Това са абсолютни фатгасмагории, прощавай за израза.
В Дубай все още има липса на 7+, а това, че по масите има всички разновидности не означава, че има какво да си купи човек в момента.
Да не говорим, че много изгодните цени за новите модели Apple апарати се получават мааааалко по-късно от премиерите им.
В началото са по-добри цените в леко умерен диапазон.

А всъщност що трябва да правим анализ на дубайския пазар на електроника и аз не знам... :thinking:

Публикувано

Споделих за Дубай, тъй като някой спомена , че в цял свят имало дефицит. Иначе фантасмагории не говоря и 7+ може да си закупи човек от почти всеки техно магазин на цената която съм написал... Не знам от къде черпиш информация но явно не е меродавна ;)

IMG_3272JPGOWzpyAr_sredna.jpg

Точно тази маса ме отказа от джет блек :D 

Редактирано от maxpainus

Публикувано

Аз го споменах, базирайки се на новинарските сайтове, но твоята информация е по-прясна явно.

Публикувано

И добре си се отказал, че после щеше да разпитваш защо нямаш face time.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Много добре знам защо щях да имам фейс тайм (изрично е написано кои телефони са без) :) Само не знам защо търсите под вола теле...  

Публикувано

Днес взехме една черна седмичка, за съжаление не е за мен, но си поиграх докато я настройвах и съм наистина впечатлена. По изтъркания въпрос заслужава ли си ъпгрейда, за мен отговорът е Да. Само с новия хоум бутон положението беше комично, имах чувството, че ме рита кон едва ли не, ама той мъжа ми си го настрои на 3 и явно това е най-силната вибрация, оставих го сам да си прецени, все пак той ще го ползва. Калъфчета и протектори вече има с лопата да ги ринеш, взех му един стъклен 3D, пасва перфектно и не го повдига гръбчето. В общи линии, чакам с нетърпение да взема моя телефон, хареса ми :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Честито Деси, със здраве да го ползва съпругът ти!

Публикувано
Днес взехме една черна седмичка, за съжаление не е за мен, но си поиграх докато я настройвах и съм наистина впечатлена. По изтъркания въпрос заслужава ли си ъпгрейда, за мен отговорът е Да. Само с новия хоум бутон положението беше комично, имах чувството, че ме рита кон едва ли не, ама той мъжа ми си го настрои на 3 и явно това е най-силната вибрация, оставих го сам да си прецени, все пак той ще го ползва. Калъфчета и протектори вече има с лопата да ги ринеш, взех му един стъклен 3D, пасва перфектно и не го повдига гръбчето. В общи линии, чакам с нетърпение да взема моя телефон, хареса ми [emoji4]

"Куршум" е ..иначе и аз съм на трета степен на хоум бутона

Публикувано

Аз съм на първа степен и ми е мега чувствително, не знам какво би било на 3-та. :D Честито за придобивката, със здраве да се ползва!

P.S - Адски доволен съм от батерията, може би и преди на PLUS положението е било по-добро, но тъй-като аз за първи път съм с по-големия и мога да кажа, че се преродих, близо 10 часа го ползвам, около 26 - 30 е в standby и го включвам да се зарежда на 3-4%. Да, ползвам го в  LOW POWER MODE, но за мен лично това няма никакво значение. С 6S  такива резултати бяха НЕДОСТИЖИМИ, почти всеки ден ми се налагаше още едно зареждане към 17:00 преди да изляза. 

Редактирано от Dean

Публикувано

На доста места пише ,че черният цвят ще има недостиг и ме интересува за кой точно става въпрос .. jet black или matte black ?!? :D Много ме бавят тези ,а нямам търпение като малките деца. В едно от технотата гледах ,че ги имат всички + ,а черните нямало наличност :o:(

Публикувано

Тази седмица най-вероятно ще го има навсякъде, във всички цветове, но най-вече в iStyle следи ако ще го взимаш в кеш. 

Публикувано

Черен мат е нашия, но намирането му в Теленор беше цяло чудо, поне според операторката дето говорих с нея. Бяха ме заблудили, че офертата ще ни излезе едва през декември и не съм се записвала за бройка и в събота съвсем случайно виждам, че не е така и имаме оферта и веднага им звъннах, ама 1515 не рабати в събота и неделя, та трябваше на 123 . Думата, която чувах през пет секунди беше "абсурд", ама аз съм си инат. Другия проблем беше времето, защото трябваше да го взема максимум до понеделник (баща ми влиза в болница за операция, а групата е на негово име и той подписва договорите). Не стана с първия опит, но на второто звънене в магазин попаднах на един точен пич и след няколко часа вече имахме телефон, нямах претенции за цвят, но казах че е добре да е черен и той намери, което ме навява на мисълта че все пак има скрити бройки, въпреки че е "абсурд" без записване за тоя модел както твърдеше операторката.

Публикувано

Както се вика, едно истинско реалити преживяване е купуването на новия iPhone!Честито за новия "член" от семейството;)

Публикувано

А знаете ли дали телефоните от "Водафон" в други страни са отключени, както е при "Мтел"?

Поздрави

Публикувано

Заключени са .

Публикувано

Има ли още луди като мен, които чакат 7 plus 128 gb от Теленор?

Публикувано

Да, аз нямам търпение да ми звъннат, че е пристигнал, за да ги пратя на майната им и да кажа, че вече чакам 8 Plus. 

Публикувано

Хахаха :) То верно и аз ще ги почакам още малко и ще мина на същия сценарий :)

Редактирано от mileff

Публикувано

Между другото днес като ходих да си взема гаранцията, защото вчера нещо имаше проблем и не можаха да ми я разпечатата, в магазина в Скай Сити Мол имаше изложен Jet Black iPhone 7 Plus, всъщност то и двата бяха изложени и двата бяха точно лъскаво черния цвят.

Едит: Момчето беше много отзивчиво и ми намери телефон веднага, защо не пробвате да се свържете с магазина и да питате за наличност и евентуално дали може да помогне с намирането? Телефонът там е 024152251. Само не споменавайте, че аз съм взела вчера, за да не му направим нещо мръсно, все пак ми помогна в наистина заплетената ситуация. Аз му обещах, че ще го търся и в бъдеще като си купувам другия, така че едва ли ще откаже още някой клиент, ако има как да намери бройки. Плюс това аз бях без предварителна заявка, а вие имате, така че може да е по-лесно да ви вреди.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

...и бананите и портокалите за нова година...

Публикувано

Извадих малкия 6S от кутията и ми се стори все едно пипам някаква миниатюрна версия на iPhone, а като си помисля 6-цата колко голям ми се виждаше през 2014.

Обаче малкото си е малко и е по-красиво на външен вид... 

Публикувано
On 10/10/2016 at 8:22 AM, gogi6 said:

Както се вика, едно истинско реалити преживяване е купуването на новия iPhone!Честито за новия "член" от семейството;)

То за това един приятел вика, абе голяма истеря и регистрации вие все едно ви ги подаряват, не че не искат после хиляда и кусур и то с план :) 

Публикувано
On 10/10/2016 at 7:52 PM, Dean said:

Обаче малкото си е малко и е по-красиво на външен вид... 

Така е големия и до сега ми се види тиган :)

Публикувано

Особено Jet Black малкия е уникален, видях ги и двата един до друг в един и същ цвят оня ден в мола, просто е като кукличка 4,7 инчовия.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.