Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
Догодина jet white с три камери

Ceramic jet white — сега тренират с часовника.
  • Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано

7 или 7+? Днес гледах големия в Технополис и се хвърлих в размисли дали да не кача размера.

Публикувано

И аз се чудя още и не мога да се реша за плюса. 

Публикувано

Категорично 7, ат моя гледна точка. Гледах плюса, защото мъжа ми го искаше и реших, че е много голям и ще пада често. Ноута преди това няколко пъти летя и беше заприличал на немска каска, не искам и този да е така. Ти си мъж все пак, прецени си спрямо ръцете и това удобно ли ти е, на с този дизайн и хлъзгава повърхност е много рисково...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Седем ще е май, обаче чакам обаждане все още за 128 гига джет блек и няма и няма. Вчера говорих с една дама от "Мтел" и ми каза, че ако дам заявка до три работни ще е при тях! Трябват и само 600 лева капаро и остатъка при получаване. Аз обаче не съм в БГ и се чудя още. Даде ми и супер оферта-69,99лв на 45 лева смъкнах! Между другото каза, че дефицитът се дължал на това, че много Саламсунги гърмели и имало два-три случая с хайфони и сега се налагало да минават допълнителни тестове!!!

Публикувано

Не..... , пикае ти се :)

пп: това към Деси

Редактирано от drjivago

Публикувано

Казах, аз за себе си вече знам, че не ми е удобно, все пак всеки си преценява :)
А за колегата по-горе - ти като не си в България, защо не си вземеш от там, или е много по-скъпо?
Това с тестовете е идиотия, тек винаги са липсвали новите телефони, не само iPhone, едно време Галакситата така ги издирвах, зареждат малко като че ли от джоба си ги плащат, то и мен в петък операторката ми обясняваше как било абсурд да си взема без предварителна заявка е в събота следобед вече имахме черна седмичка, така че не е невъзможно, само ти късат нервите.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не че е скъпо-няма го никакъв и тука!

Публикувано

Аз го нямам, но от разцъкване забелязах единствено по-бързо действие във photos и по-специално - memories. 

Споко, след 1-2 малки ъпдейта, производителността на 6/6с изкуствено ще падне, а 7 ще летиии! 

Публикувано

Има разлика в бързината 6s+ -> 7+ . По-стабилно и мазно работи. Камерата не увисва при стартиране.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

6s-7 никаква разлика. :)

Публикувано
преди 58 минути, miro1972 написа:

Камерата не увисва при стартиране. 

По-скоро камерата няма нормално стартиране, бих казал. ;)

Иначе относно бързината - това ми направи впечатление още при първия ми досег със 7+, че е по-бърз от 6S+.
Всичко е въпрос на усещане, обаче - един ще я усети, друг не.
А и зависи кой за какво ежедневно ползва апарата си най-вече.

Публикувано

Камерата и при мен трудно пали. Или й е студено, или просто си я мързи.

Иначе да Сашо, аз идвам от 6-ца и честно казано не усещам някаква промяна в скорсотта, а знам че трябва да има.

Публикувано

А на шестиците, десятката, вече върви мудно!

Публикувано

Точно в момента цъкам 6-ца и 7-ца и разлика няма.

Публикувано

Между 6 Plus и 7 Plus определено има разлика. Тествах два телефона един до друг и се вижда как приложенията на седмицата се зареждат по-бързо. Също така Safari зарежда страниците по-бързо. Камерата също се отваря по-бързо.

Публикувано

Ми естествено, че няма. Това е нещо като при компютрите - като пишеш уърд документ или работиш с екселска таблица дали ще работиш на Mac Pro или на Асус за 500 лв няма да има разлика. Разликата и тук ще се усети на някъкви гежки игри или на работа с видеообработващи програми.
За нас, стандартните потребители - сърф, форуми, месинджъри, снимки - разлика не трябва да има поне между 6 и 7.

Публикувано

Между 6+ и 7 има разлика и яко!

Публикувано

Личното ми мнение е че между 6 и 6s имаше осезаема разлика, която сега не виждам м/у 6s и 7.

Публикувано

Аз освен таптик бутона и 3D touch на дисплея не виждам разлика и между 6/6s и 7 !

Публикувано

Има разлика в работата, но тя се хваща с тестове, нещо като ретината и ебем-ти-резолюцията на Самсунг дърветата - има я, виждаме я като цифри, ама с очите не я усещаме.
Чудя се два телефона, поставени един до друг, логнати към една и съща мрежа, със зададена една и съща страница за зареждане, дали ако я заредят за различно време, това се дължи на по-добрия хардуер на единия или на начина, по който мрежата отработва заданието към единия или другия.
За мен точно тези тестове са нереални и не зависят от телефоните. Не съм IT специалист и не ги разбирам тия работи, но съм сигурен, че ако поставя два еднакви телефона в такъв тест, пак ще има разлика.

Публикувано

Е ще има така важните 2 стотни от секундата :)

Публикувано

Потопи ги във вода и ще видиш разлика ;). Хоум бутона е голяма разлика. Камерата е със стабилизация. Която подобрява качеството на снимките. Камерата на плюса също е с голяма разлика, за още по-добри резултати.

А иначе като цяло - едва ли можете да видите голяма разлика между 6s и 7. Просто това не е политиката на епъл. Разликата е между 5s и донякъде 6. Предходния модел 6s все още ще е достатъчно бърз и актуален. А и имаше мнение преди това - с следващите няколко ъпдейта разликата ще започне да се усеща все повече. А и нека не забравяме, че за ежедневните работи за разговори, няколко приложения и сърфиране не натоварват сериозно дори и по-старите модели, така че едва ли има голямо значение 10-15% по-бързо зареждане или отваряне. Отдавна въпроса не е има ли смисъл да ъпдейтваме от предишния модел, а имаме ли желание и възможност. От по-предишните модели разбира се че има смисъл да се ъпдейтва. Въпроса е, че ако не стоеше финансовата пречка нямаше дори и да си задавате въпроса да ъпгрейдвам ли ;). Който е решил да си вземе новия едва ли 20 мнения във форум че няма смисъл ще го убедят в противното. 

И за да не е само положителен пост за iPhone 7, при мен се случва като пусна приложението за камерата да не тръгва коректно и веднага. След спиране на приложението и пускане отново нещата са идеални. Също така един път заспа и имаше нужда от рестарт с бутоните. На този етап ще го отдам на софтуера. След някой друг ъпдейт ако го има пак като проблем ще го мисля.

Публикувано

Това с камерата е проблем на ios 10 и при мен го има на 6-цата

Публикувано

Пуснах Real Racing, FIFA, UFC, MC5, BiA3 и разлика не видях м/у 6 и 7.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.