Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

292 долара струват компонентите на телефона, не направата. От там започват други разходи. 

• Отговори 912
  • Прегледа 81.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал!

• Ха, дали? И аз от днес съм горд собственик на iPhone 7 32GB Black. От 5 скочих директно на 7. Разликата е ОГРОМНА.  

• Точно заради обективизма се опитват да ти кажат хората къде грешиш, а не защото те мразят или не понасят мнението ти. Ако искаш обективизъм ела да ти дам моя Ноут 7, който ща или не ща го изключих и

Добавени снимки

Публикувано

Днес и аз се сдобих със 7-ца. Инсталацията на телефона не ми стигна да свикна с новия бутон. Ще пиша отзиви след седмица.

Публикувано

Колкото по-малък е обема, толкова по-малко чипове, съответно и по-ниска скорост. Същото е и при SSD. Аз не виждам никаква драма, това са възможностите на технологията към момента. Предполагам, че на айфон 6s 16GB ще е много плачевен резултатът, ама не видях услужливците в статията да са го тествали. Все пак гейт трябва да създават, а не да ограмотяват.

Публикувано

Някой знае ли как се рестартира 7+ с новия бутон. Задържам power+ home , но само прави снимки

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Power + volume-, на заключен екран.

Публикувано

Не е нужно да е заключен екрана. И на отключен става.

Публикувано

Така ли се влиза вече в DFU?

Публикувано
Не е нужно да е заключен екрана. И на отключен става.

При мен не става. Само намаля звука до край ;)
Публикувано

Да но след още сек/две го рестартира :) и след рестарта звука си е там където е бил преди да натискаш ;)

Редактирано от Asen_77

Публикувано

Аха, ясно

Публикувано

Вие изтрещяхте абсо-фъки-лютли!!!

Въпрос към пишещите, относно рестарта: защо просто на отключен или заключен екран не задържите пауър бутона?!?!
Защо трябва да се държат два бутона в комбинация на някакъв си екран, като ефекта е един и същи?

Явно съм мноу тъп и не разбирам, затова моля да ми обясните кат на класик тъпунгер.

Мерси предварително!

Публикувано

Не ти ли се е случвало да забие машинката и да не може да се изключи по стандартния начин?
На мен ми се е случвало 2 пъти и нищо освен хард ресет /home + power бутони/ не помага.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Секунда...
Забиването или зависването е ясно - тогава варианта е един, но горе не виждам да се говори за този случай и затова попитах.

Публикувано

Питането беше за рестарт :)

Публикувано

Не е за тука май че, но да покажа и аз SE 64GB

nbhujC.png

Публикувано
преди 49 минути, algor написа:

Секунда...
Забиването или зависването е ясно - тогава варианта е един, но горе не виждам да се говори за този случай и затова попитах.

с бутоните е един вид soft reset- задържаш, докато отново се рестартира и покаже ябълката и тогава пускаш.

Публикувано
преди 6 часа, ayl написа:

...не ми стигна да свикна с новия бутон. 

За мен точно това е най-голямата промяна. Свикнах вече, та даже ще ми липсва, ако го няма :)

Публикувано

1af6308e1e60d88a5cb8b0f3f164aa83.png При ме на 7 / 128

Публикувано

Звънят ми в понеделник ,че вече имали в наличност 7+ за мен и ми казаха до петък ,че ще го получа. Звъня им днеска да ги попитам какво става и тея ми викат ,че нямали налични устройства и съм в очакване. Това е пълна пародия. Ментел и Apple  показаха пълна аматьорщина .

Публикувано

Имат налични за бизнес клиенти, а Епъл и Мтел нямат нищо общо по между си , освен теб ;)

Публикувано

Apple доставят по заявка, въпреки че има недостиг, нашите мърлячи, независимо кой от трите оператора, винаги са били така, поръчват все едно от джоба си ги плащат и не само когато говорим за iPhone. Винаги съм издирвала телефони по офисите, дори и преди като ползвах галакситата.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Здравейте, 

Днес в Мтел поръчах 7 32гб, черен мат при преподписване (бизнес абонат, ако има значение). Тъй като сте по-запознати от мен, реалистично кога мога да го очаквам? 

Публикувано

Моя акаунт ми каза, че 32GB имат налични. За 128 се чака незнайно колко.

Публикувано

Тоест в един перфектен случай, това може да стане утре :blink::D

Публикувано

Ей много ме кефи новия бутон. В iStyle има налични телефони от всички модели, за цветове не знам. Аз по принцип се интересувам само от черен.

Засега съм доволен от покупката, ще видиме батерията колко кара.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.