Публикувано Февруари 5, 201313 гд Радастта ми беше кратка!Освен появяването на часовника телефона забива и то сериозно!Всяка промяна в настройките иска респринг!И батерията пада с 20 процента за час!!!
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Освен бъга с часовника друго за сега не съм забелязал в новото локинфо! Батерията ми падна с 50% но от сутринта тел ми е в ръцете и не съм го оствил да диша :-)
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Субстратът(или UI kit tools) трябва да се подобри, не е до локинфото.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Бачкаше добре,но когато започнах да пипам настройките и толкоз!Лиценза за 5 важи ли за 4?
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Аз ще ти дам $4, само ако намериш търсачка на iFunBox под Mac OS X! Туй в горния десен ъгъл на търсачка ми приличаПиши ми на лични да ти дам сметката си
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Момчета, покажете някакви настройки със снимки или клипче, че каквото и да направя освен часовник и времето друго не ми излиза на Lock Screen.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Настройките се правят от Settings/Notification!Оттам си пускаш каквото искаш на lockscreen-а
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Какво ли не сложих най отгоре и нищо не ми излиза. Успях да изкарам само фаворитите на контактите ми.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Лентата под часовника с пръст надолу при заключен екран?На мен ми се появяваха след респринг!
Публикувано Февруари 6, 201313 гд Излезе нов упдейт с фикс за бъга с часовника на lockinfo Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Да слагам значиВчера ресторвах,че дори и след почистване батерията летешеСлед промяна в настройките иска ли респринг за да има ефект?
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Не и при мен!По-бъгаво нещо не съм слагал през живота си!И от ъпдейтите става ясно,че не работеше въобще както трябва!Това с календара беше жива анимацияОт Cydia имам само Zephyr и AppSync!Ще помоля за коментари от тези които са си я купили(евентуално 4С),че наистина забатачих телефона оня ден
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Аз го ползвам trial и нямам проблем до сега,3 дни.След ъпдейт също.
Публикувано Февруари 7, 201313 гд gogi6 аз съм с 4s и нямам никакви проблеми с Lockinfo 5 работи прекрасно, не знам дали с него пробваш или с Lockinfo 4 !?
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Аз си я закупих и нямам за сега проблеми, но календара така и не мога да го подкарам. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Февруари 7, 201313 гд gogi6 аз съм с 4s и нямам никакви проблеми с Lockinfo 5 работи прекрасно, не знам дали с него пробваш или с Lockinfo 4 !? Точно за 5 става въпросСлагам Аз си я закупих и нямам за сега проблеми, но календара така и не мога да го подкарам.Sent from my iPad using Tapatalk HD Трябва да имаш предстоящо събитие в календара за да се покаже....май
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Продължава да не променя настройките без респринг И времето чат-пат се ъпдейтва!Пак им писах
Публикувано Февруари 7, 201313 гд Не е от нета. И при мен го има. Ако измислите как да махнем слайдера, цена няма да имате.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.