Публикувано Април 2, 201313 гд И вече почти си дойдоха на мястото, само да оправи двойните нотификации и маркера на шеър уиджетите( на локскрийна) и става перфектно! Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2
Публикувано Април 3, 201313 гд Изглежда много приятно в комбинация с BatteryDoctor, всички опции излизат още на Lockscreen-a .
Публикувано Април 5, 201313 гд Все още се двоумя кой от двата туика си струва повече и е по- добър - този или IntelliscreenX..
Публикувано Април 5, 201313 гд Определено този както се казва looks more native Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2
Публикувано Април 5, 201313 гд За всеки влак си има пътници,но опцията Favorits определено е незаменима за мен
Публикувано Април 5, 201313 гд То ако е само за нея - туикът Favorite contacts for NC се интегрира идеално с IntelliscreenX и изглежда едно към едно с този в Lockinfo. Ще поседя малко на Lockinfo и ще видя дали ще ми допадне повече от IntelliscreenX ..
Публикувано Май 28, 201312 гд Да де, за функцията говоря. Плъзгане пък надясно също изтрива известието.
Публикувано Май 28, 201312 гд Имам едно питане: Хубаво съм си я закупил,как стои въпросът,когато сменя устройството-в моят случай от 4-ка на 5-ца? Ще мога ли да си я инсталирам със старият лиценз или трябва да я купувам отново? П.П. Мразя приложения,които не ми седят в акаунта в Cydia.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 28, 201312 гд Аз съм прехвърлял от един телефон на друг, и мисля че имаше опция след инсталацията, в която прехвърля лиценза на новото устройство, но не съм сигурен, можеш да го правиш само няколко пъти.
Публикувано Май 28, 201312 гд Не си сменям телефоните всяка година,ще ми е първо прехвърляне,просто хич си нямам на идея как става тази работа...
Публикувано Май 28, 201312 гд Давай смело, програмата те води. Спомням си че като вкараш пощата ти казва че ще го махне от другото устройство.
Публикувано Май 28, 201312 гд Когато я инсталираш и отвориш в Settings, ще ти излезнат няколко опции. Едната от тях е Transfer License. Въвеждаш си имейла с който си я закупил, потвърждаваш в него, че си ти и готово. Досега съм си я прехеърлил от 3GS насам.
Публикувано Март 30, 201412 гд Господ здраве да му дава! Чакам го с нетърпение-само да видим как ще е с плащането
Публикувано Март 30, 201412 гд Беше писано по-рано. Тези, които го имат платен, ще направят трансфера по обичайния начин - от телефона.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.