Публикувано Април 16, 201411 гд Нави меСекторите скриват ли се,или така стоят? Редактирано Април 16, 201411 гд от gogi6
Публикувано Април 16, 201411 гд Bulgarian, как махна часовника, защото при мен не се получава? П. С. Разбрах, просто си слайднал наляво.
Публикувано Април 16, 201411 гд Секторите при заключен екран са активни няколко секунди и после не реагират!Писал съм им...все пак е бета още
Публикувано Април 16, 201411 гд При мен забива на ябълката след инсталация. Два пъти опитах инсталция няма разлика.
Публикувано Април 16, 201411 гд Нямам един краш от нея до сега-смея да твърдя,че за бета е чудесна. Имат работа,разбира се.
Публикувано Април 16, 201411 гд Времето и фаворитите работят когато си поискатКаза,че работи по въпроса
Публикувано Април 16, 201411 гд При мен забива на ябълката след инсталация. Два пъти опитах инсталция няма разлика. Да не се бие с IntelliScreen? Все пак са аналогични.
Публикувано Април 16, 201411 гд Първо махнах IntelliScreen и тогава сложих Lockinfo. Умишлено го направих за да не се получи евентуален конфликт
Публикувано Април 17, 201411 гд Изтрих файловете от var/mobile/Library/Preferences на IntelliScreen, както и тези на anyattach:) Сега вече работи Благодаря, Grievous!
Публикувано Април 18, 201411 гд Убих се да търся, но не намерих. Може да си пуснеш тапета на Weather.app, което изглежда по-добре.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.