Публикувано Май 12, 201411 гд Този надпис "weather and stock......"как се маха? Оправих се!То имало опция
Публикувано Май 19, 201411 гд Ей това "Undims" на тапета чаках. Сега вече заприлича на класическото LickInfo.
Публикувано Май 19, 201411 гд Хм, зависи от тапета. Ако е кич, нищо няма да виждаш, но ако нещо сепло и изчистено като този на времето е супер.
Публикувано Май 22, 201411 гд LockInfo вече е с официален релийз в Cydia. За да инсталирате последната версия 7.0.2-2 е необходимо да се премахне бетата, както и репото на dba. Настройките се запазват.
Публикувано Юни 6, 201411 гд Нов ъпдейт и най-накрая премахване на замъгления екран при заключен телефон
Публикувано Юни 26, 201411 гд При мен си работи. Единствено има нещо с нотификациите, но не знам дали е от локинфо всички приложения питаха на ново за разрешение.
Публикувано Юни 26, 201411 гд А работи ли ти коректно всичко, че при мен не? Без BiteSMS опцията за съобщения не работи!
Публикувано Юли 2, 201411 гд Често екрана ми е черен. Ако отключа и заключа телефона се оправя. Само при мен ли е или бъгче?
Публикувано Юли 2, 201411 гд Не е толкова често при мен,а постоянно получавам нотификации заради един групов чат в LIne...
Публикувано Декември 26, 201411 гд http://apt.dba-tech.net/beta/ който иска да пробва бетата на LockInfo 8.
Публикувано Декември 26, 201411 гд При мен след инсталация умира на ябълката. Рестарт и влиза с сейв моуд. Рестарт и пак до ябълката. Телефона междувременно загрява адски.
Публикувано Декември 26, 201411 гд При мен си бачка нормално, но не мога да си прехвърля лиценза, защото имам малък проблем с PayPal акаунта. До ден-два ще е отстранен предполагам.
Публикувано Декември 26, 201411 гд В това репо има и Forecast, някаква бета ли е, не знам. Излезе ми като ъпдейт и сега Forecast тапетите, анимираните са ми като негативни. Махнах репото, преинсталирах, но са все така :/
Публикувано Декември 26, 201411 гд var/mobile/Library/Preferences и триеш всичко свързано с LockInfo и ashman.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.