Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Уж си сложих 3 евента на календара пък не ги показва на lockscreen-a?

• Отговори 433
  • Прегледа 77.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора, давайте да пишем за проблеми ако приложенията са закупени! За кракнатите нито имаме право да сме недоволни, нито можем да си помогнем.

• Ако мислиш, че джейла и ънлока имат нещо общо с кракове и аванта, чака те дълго четене или смяна на платформата!

Добавени снимки

Публикувано

Само със едно тапване по плъгина mail, без да се отключва телефона, може да прочетете основното съдържание на получения mail, link и др. Спокойно след това можете да го изхвърлите в кошчето (снимка 3). Това е новото във v1.1.14-19 на LockInfo. За съжаление все още от нея могат да се възползват само онези получили лиценз за приложението (надявам се в най скоро време и останалите).

apodjeki, а имаш ли добавени такива. Влез в Settings/LockInfo/Plugins/Calendar/Calendars и си ги включи. Ако не си си добавил такива, погледни тук и си ги изтегли от тук прочитайки темата от-до.

п.п. ще ти ги показва когато наближи денят, а не година напред.

Публикувано

Ясно, а как да го направя да ми показва пощата, смс-ите и обажданията дори и когато нямам такива нали да пише "0" отстрани? И моя LockInfo е от repo.beyouriphone.com.

И тази иконка на времето що ми излиза като въпрос незнам?

dbc97e50150d8bba.PNG

Публикувано

Най-вероятно трябва да се пипне някой .plst файлче, но сега нямам тази възможност. За питанката на времето е нормално и отговорено някъде из темата.

Публикувано

Не може да ти се показват SMS-ите и e-mail-ите при положение, че нямаш непрочетени.

LockInfo не е приложение за SMS-и и email-и, а приложение за известяване на ново получени и предстоящи събития.

Публикувано

Моята Lockinfo съм я купил и съм добавил плугин за нотификация, но понеже ползвам Winterboard и собственна тема не ми излиза нотификация на SB и си мисля, че трябва да се барне config.js! Някой знае ли какво трябва да се добави в този файл? Същото се отнася и за рожденните дни!

Публикувано
Не може да ти се показват SMS-ите и e-mail-ите при положение, че нямаш непрочетени.

LockInfo не е приложение за SMS-и и email-и, а приложение за известяване на ново получени и предстоящи събития.

E аз гледам на @Grievous е точно така ти казваш, че не може, няма смс-и, няма имейли пък се показва, а и днеска получих един имейл и не ми показа че съм получил.

Ей го имейла сам го получил ама тва не го показва

2bba019f8d5112e3.PNG

Също и времето незнам от какви сървъри се обновява ама аз навън дишам и дробовете ми се вледеняват то ми пише 9 градуса било :lol:

Публикувано

Извинявай, очевидно доста съм изостанал с LockInfo, но това е нормално при положение че не го ползвам отдавана. shutup.gif

Публикувано

apodjeki с коя версия си?

Публикувано

LockInfo - 1.1.14-1 прерових и config файла на Gruppled LockInfo понеже като я задам като тема, тогава изчезват смс-ите, но неможах да ги накарам да си седят независимо получил ли съм или не.

Също сега нали има две предстоящи събития пък показва 0 :confused:

28781086e4233ab0.PNG

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой знае ли защо се получава така?

ca8e92a627763dd5c9081e6113c37d63

Публикувано

Защото си качил и другите Plugins от Cydia.

Публикувано

Gpower нямам нищо от cydia инсталирано.

Публикувано

Така ли? Я влез в Cydia и ми кажи колко плугина има качени там за Lockinfo! И как нямаш нищо качено от нея? Lockinfo от iTunes ли го качи? :rolling:

Редактирано от GPower

Публикувано

Стига бре Gpower, нямах предвид Lockonfo.:)

Мерси много на Gpower.

Публикувано

Защо не споделяте какъв е бил проблема и как сте го разрешили. Ами ако някой попадне в подобна ситуация, пак ли ще се задават тези въпроси. Нали затова е форума, да се опитаме по най-бързия и удобен начин да разрешим даден проблем.

:boxing 2:

Публикувано

Да така е Grievous.

Проблема беше че Plugins излзаха по два пъти всички, деинсталирах LockInfo, изтрих папката на LockInfo, която се намираше в папката Library/Lockinfo и рестартирах телефона. Инсталирах наново LockInfo, и добавих тези Plugins които са по надолу, в Library/Themes/вашата тема/Bundles и респринг.

Всичко това със помоща на GPower.

Публикувано
Каква е процедурата защото аз инсталирах 1.1.7 от там и сега въпреки че махнах първоначално всичко и на чисто сложих от beyouriphone, пак ми излезе trial, а и плъгините за Phone, Mail, Calendar фигурират по 2 пъти....и на Lockscreen-a и в настройките. направо боза smile.gifsmile.gif
Махай всички плугини и Lockinfo от Cydia! Рестарт и сложи само Lockinfo от репото на http://repo.beyouriphone.com

Това е на предната страница.

Публикувано
  • Автор

Много ме радва 2.х

lockinfo2.jpg

Публикувано

Не знам дали си внушавам, но след като сложих новата версия имам с поне 10MB повече свободна RAM. Явно е оптимизирана на max.

Публикувано

Излезнала е нова версия 2.0.2-1, не ми изкара changelog в инфото.

Публикувано

Ето ги. Като се прибера ще пробвам стария крак ако някой не ме изпревари. Знам, че Grievous е с платена та няма да е той :>

imagexn.jpg

Публикувано

Пробвай. Няма причина да не стават.

Публикувано

Пробвах без крака и ме питаше за лиценз. Дава пет дена пробен период. Сложих го и нещата се оправиха. Т..е крака работи и с новата версия.

Публикувано

Трябва само да изтриете WeatherIcon Plugin for LockInfo.

п.п. колкото бързо го сложих, два пъти по го разкарах. Стария вариант повече ми допада, а и след последния ъпдейт на WeatherIcon плъгина вече има информация за последния ъпдейт на времето.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.