Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Прогнозата има само косвена връзка с LockInfo. Влез и го настрой в Settings.

• Отговори 433
  • Прегледа 77.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора, давайте да пишем за проблеми ако приложенията са закупени! За кракнатите нито имаме право да сме недоволни, нито можем да си помогнем.

• Ако мислиш, че джейла и ънлока имат нещо общо с кракове и аванта, чака те дълго четене или смяна на платформата!

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Katra's WeatherIcon Theme изисква олимпийския шампион в яденето на performance -> Winterboard.

Публикувано
  • Автор

Какво общо има свободния рам ?

Публикувано
  • Автор

Хайде прав си ! Winterboard първо кешира всички картинки от темата, после dump-ва всички обекти от класовете в паметта, преименува ги и после ги замества с кешираните в паметта.

Редактирано от ThUnDeR

Публикувано

Neol,това сме го обсъждали. Уинтера не бута, но темите заредени през него да ;)

Публикувано

Привет.Инсталирах програмата с Weather icon Plugin for Lock Info - Cydia от репото на BeYourIphone,но ми излиза надпис TRIAL EXPIRES 08.04.2010:(.версия 2.1.1.5.Някакви идеи защо така се получава?

Публикувано

Здравейте!При мен се показва само Calendar и Weather с тема съм Gruppled Lockinfo,а като сложа друга тема ми излизат всички там Mail,SMS и други ,но не са активни и ми показват само (0).

Публикувано
LockInfo, WeatherIcon (statusbar), QuickDo, Dock (от писателя на QuickDo), InfiniDock, InfiniBoard, SBSettings, ProSwitcher, ClockHide, GlovePod, OverBoard - Май са това и досега не съм имал никога проблеми с някое приложение или с липсата на свободна памет!!!

Какво толкова се оплаквате от Winterboard незнам ?!?!??!?!? ...

Ти ли нямаш проблеми? Ти, този който всеки ден реве в темите, че Cydia не му работела, че GlobalAQ не можело да се инсталира и т.н? И тази омаза а с нея се абонира за последно предупреждение!!!

п.с. от 3-4 мeсеца си с iPhone. Как може да спориш с човек, който е в MAC OS нещата от както се помниш ти? А като те гледам как си ги надиплил, въобще не се учудвам, че си редовно с проблеми.

Публикувано

А и LockInfo, може да стане досущ като Gruppled, и без WinterBoard.

Публикувано

Имам два въпроса:

1.На първа страница виждам,че на mupo и на Grievous снимките които са постнали са им на кирилица,а при мен програмата излиза на латиница.Как мога да си я направя и аз на български?

2.Във WeatherIcon ,на Status Bar съм включил и Show Image и Show Temp ,но горе на Status Bar-а при мен излиза само температурата без иконката за времето.

Поздрави!

Публикувано

Това с Feeds много ми допадна. Удобно е, че докато се синхронизира телефона с iTunes, спокойно може да си четеш новините без да прекъсваш процеса... а TomTom е големичка. Neol23, ако може да споделиш RSS за sportal или други спортни.

Публикувано

Беше ги дал в една друга тема ;)

Публикувано
  • Автор
Това с Feeds много ми допадна. Удобно е, че докато се синхронизира телефона с iTunes, спокойно може да си четеш новините без да прекъсваш процеса... а TomTom е големичка. Neol23, ако може да споделиш RSS за sportal или други спортни.

http://www.sportal.bg/rss_list.php

Публикувано

Тези беше ги дал той, ама втората при мене не работи май е грешен ;)

http://dnes.bg/rss.php?top

http://topsport.ibox.bg/rss_1

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ъпдейтнах до версия 2.2.1.7 и ....... изчезна...все едно, че я няма инсталирана. Рестарт, Респринг, Uninstall - Install - не!

Тази вечер - нов ъпдейт 2.2.1.8 и две минути след него 2.2.1.9, след пет минути 2.2.1.10 - реших, че е имало гаф-видяли са го - и ъпдейтнах наново.

Ефекта е абсолютно нулев!

Съвет - стойте си на версии 2.2.1.6 и по-ниски :)

PP1: На Homescreen всичко е наред, на Lockscreen - ц ....

Редактирано от cvalio

Публикувано

Не слагам шотове за да не стане кич. И при мен си работи. Виж по настройките в LockInfo/Lockscreen/Layout кое ти е ON/OFF. И другия път тук а не в тази за визуализация. Нали това беше идеята и я разделихме на две.

Публикувано

Сега вече при 2.2.1.11 в Lockscreen-а неще да зарежда и при мен само след рестарт, но отключа ли край!?

Публикувано

И при мен беше така докато не зацикли на ябалката след един респринг. Тъкмо приключих с рестор-а. Сега мисля, че е наред.

Публикувано

Да, и при мен с последната е така. Просто чакайте поредния ъпдейт, са съветите по другите форуми. Сигурен съм няма да закъснее.

Ето един от тях:

Just wait for the next update - like me!

п.с. забелязах също, че LockInfo/Lockscreen/Layout менюто липсва.

Публикувано
  • Автор
I'm cancelling the LockInfo beta. I recommend everyone remove the beta source and roll back to the official version.

3:08 PM Apr 11th via web

Retweeted by 3 people

Reply Retweet

Stimpy5050

http://twitter.com/Stimpy5050/status/11987984918

Публикувано

Ето още инфо:

Rolling back to official release:

1. Remove http://iphone.ashman.com/beta/ from your Cydia sources.

2. Delete /User/Library/Caches/com.ashman.lockinfo.MailPlugin.cache.plist.

3. Reinstall the version of LockInfo on ModMyI (2.2.0.3).

Sorry for all of the issues in the beta. I need to take a step back and reevaluate the direction I was taking LockInfo.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

С този не стана, но това работи. RSS за sportal.bg

http://www.sportal.bg/uploads/rss_category_0.xml

Публикувано

Здравейте, имате ли идея, защо lockinfo ми показва какво ще минималното време, а не моментното.

Публикувано

Нещо не рзбрх, как така ти показва какво ще е времето? Къде го видя това?

Публикувано

На lockscreen ми показва, че е 12 градуса и вали, а в weather ми показва, че е 22 градуса и е слънчево.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.