Публикувано Април 23, 201015 гд При мен и двете са напълно еднакви. Данеби да не се обовява lockweather и заова да са ти различни. По принцип lockweather взима информация от weather app.
Публикувано Април 27, 201015 гд Здравейте, бихте ли споделили някоя от новите версии на Lockinfo плюс Weathericon Plugin for Lockinfo, защото от снощи се опитвам да добавя соурса на repo.beyouriphone.com и постоянно ми дава, че не съществува, изписва ми " Did not Fint Repository".
Публикувано Април 27, 201015 гд В момента при всички соурса дава грешка. Изчакай няколко дена. А за плугините прочети пост # 56 в същата тема!
Публикувано Май 21, 201015 гд LockInfo се ъпна до 2.3.0.4, и само за инфото се утрепах да я търся за да си заместя header-те. Намира се в /Library/LockInfo/, а не както до сега в /System/Library/LockInfo/. Има и други новости свързани с поддръжката на iPad, които ще опиша по-късно.
Публикувано Май 22, 201015 гд Може ли оригиналния deb файл. Не мога да адна никакъв сорс в сидия след рестор и не мога да го сваля.
Публикувано Май 23, 201015 гд Намерили са по някакъв начин да копират оригиналния control file info от платената версия и така си излиза все едно е ъпдейт. Според мен ще го махнат от репото скоро време.
Публикувано Май 23, 201015 гд Да и при мен беше същото и се наложи да разкарам репото на Xsellize за да преинсаилрм lockinfo.
Публикувано Май 27, 201015 гд Купих си я обаче е версия 2.2.0.7 и не ми иска ъпдейт до 2.3.0.5 немога да разбера защо. Инсталирах пробно 2.3.0.5 от линка който Grievous е дал ,обаче не иска да ми сложи плъгините иска да си плащам и за тях. Сложих си пак от cydia 2.2.0.7 и си работи нормално всичко и плъгините си изтеглих без проблем.
Публикувано Май 27, 201015 гд Ако добавиш репото david.ashman.com/beta, може и да стане. Версията е 2.3.0.6.
Публикувано Май 27, 201015 гд Тези постоянни ъпдейти, въобще имат ли смисъл. Какво толкова се обновява почти всеки ден ?
Публикувано Май 28, 201015 гд Здравейте. Аз си качих версията на Миро от първия пост 2.2.0.7 и иска да си я купя. След това се опитах да я махна.Oт Cyda, ми изписа, че се махна, в настройките обаче си остана и като заключа и отключа телефона ми изписва от къде да я пусна...(Settings). Сега пробвах версията и на Grievous, обаче пак иска да си я купя. Кажете как да го подкарам тва LockInfo... П.С. Нямам възможност да ползвам Wi-fi.
Публикувано Май 28, 201015 гд Стига сте трупали безумни линкове. Програмата е същата и си работи, просто си и дал ъпдейт и се е наместила оригиналната. Влез чрез iFile/iFunBox в var/mobile/Library/Preferences и изтрий всичко, което започва с com.ashman и най-вече com.ashman.LicenseManager.plist. След това инсталирай на чисто .deb файла даден тук. За neol23 Remove the Sinful shit and install the xSellize one. п.с. The Shaman, линка в първи пост е мой, няма начин да не работи.
Публикувано Май 28, 201015 гд Grievous, изтрих всичко започващо с com.ashman, даже пуснах след това iFunBox да търси всичко съдържащо ashman, нищо не намери. След това рестартирах телефона, вече нямах и следа от LockInfo. Пак прегледах телефона за нещо на ashman, нищо нямаше. След това качих първо наведнъж com.ashman.wvc_1.0.0_iphoneos-arm.deb и libactivator_1.3.1_iphoneos-arm.deb от архива, който си ми дал. Рестартирах и респрингнах. След това качих LockInfo v2.2.0.7 by Fabius.deb, пак рестарт и респринг и пак ми иска да я купя. Къде бъркам. ЕДИТ: Grievous оправи нещата.
Публикувано Юни 10, 201015 гд Да, аз преди няколко дена. Писах и на David, но без резултат. Оправих нещата така - делнах Weather Plugin-а. А и винаги съм се чудил защо съм го слагал. п.п. с него малко заприличвам на Минчо Празниковата колибка. + Fizz Weather.
Публикувано Юни 10, 201015 гд Не бих казал, че е сбозване. На моменти ту се губи времето, ту се появява.
Публикувано Юни 10, 201015 гд И на двата телефона го имам инсталирано и няма никакви проблеми! Макар, че на 2G-то е кракната!
Публикувано Юни 26, 201015 гд Понеже получих 2-3 допитвания за скриване на стандартния часовник, ще кажа, че Lockscreen Clock Hide не е нужен. В самите настройки на LockInfo има опция за скриването му. Влизате в Settings/LockInfo/Lockscreen/Layout и включвате Hide Lock Clock. П.С. Има я бре:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.