Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ми влез си в Settings на Cydia и от User премини на Developer ли нещо подобно беше, No Filters.

• Отговори 433
  • Прегледа 77.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора, давайте да пишем за проблеми ако приложенията са закупени! За кракнатите нито имаме право да сме недоволни, нито можем да си помогнем.

• Ако мислиш, че джейла и ънлока имат нещо общо с кракове и аванта, чака те дълго четене или смяна на платформата!

Добавени снимки

Публикувано

Cydia/Menage/Packages/горе в дясно/Simple го цъкаш на Expert и действаш.:rolleyes:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

може да е глупаво, но не мога да намеря от къде се сменя локацията за времето. Показва 0 и няма град, някакви идеи?

Публикувано

От стандартната Weather.app

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Който желае да си закупи LockInfo, да го направи сега. До колкото разбрах с невежия си английски до 07.11.10 година приложението е с промоционална цена от $7.99 $4.99.

cfcb3a338e129d1f.PNG edcb53be9e2e7106.PNG

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

и преди съм имал lockinfo на 2g и сега пак го сложих на 3gs, но днес пак ми направи номера да се скрие някой плъгин и след респринг да се появи. На какво се дължи това, вече го преинсталирах. с най-новата версия съм от sinful

Публикувано

Вникни в същината на горния пост и няма да се чудиш повече...

Публикувано

Здравейте,

Инсталирах lockinfo с почти всички плъгини на телефона си 3GS с IOS 4.1. Всичко е ок с изключение на това че в самия календар не се сменя деня но се сменя деня в лентата с часовника която е към плъгина за часовника. Само след respring се сменя деня в календара. Можете ли да м кажете как мога да оправя този проблем?

Публикувано

Здравейте, когато се опитам да инсталирам weather plugin от Cydia ми излиза следното съобщение /var/cache/apt/archives/com.ashman.lockinfo_2_3.8.22_iphone-arm.deb trying to overwrite /Librabry/Activator/Listeners/com.ashman.lockinfo.hide/Icon-small.png като натискам ОК бутона съобщението не се маха. Някаква идея на какво може да се дължи това?

Инсталирал съм кракната версия от Cydia от xSellize

Поздрави! :)

Публикувано

Значи, плъгините, които ще слагаш пак трябва да са техни (на xSellize).

Публикувано

За тази програма това ли са всички плугини който са в "Get more plugins"

И също искам да попитам, вече сме 21 ноември но си стой на 20 защо?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Странно, Имам я платена но не ми излиза нова версия. имам 2-та сорса на Aavid Ashman: david.ashman.com/beta/ и david.ashman.com/apt/ но не ми излиза нов ъпдейт. Да няма друго репо за което не знам?

Публикувано
  • Автор
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Имам странен проблем с Weather lock плугина - показва ми друга температура, например в момента е 1 градус той показва -5, и забелязах че показва различно по принцип. Уж нали плугина взима града от натив апп-а за време, отварям го (weather.app) там 1 градус, отварям яху сайта там пак 1 градус. Пробвах override с кода на града - без промяна дава -5 пак ?! От къде ги смуче тия грешни температури дявол го взел :rolleyes:

Публикувано

Намерих някакво use wind chill и го изключих! .... трябва да те черпя :tooth:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Отдавна беше време да се добавят фаворити и теми(силно казано) а не ние да се гърчим да я модифициране :)

Публикувано

За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt

Публикувано

Обнових първи шот, който ме накара да изключа плъгина за фаворити. Голяма шарения става.

Публикувано

Забелязвам нова опция която трябваше да я има отдавна с налагането на икони за нотификация на статус бара, а именно опцията Alert.:smile:

Публикувано

За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt

Не мога да разбера, след като съм закупил един път старата версия, сега пак ли ще се плаща $7.99 за новата и защо не намирам никъде LockInfo 3.0.0.17 в Cydia.

Публикувано

Добави си в cydia сорса david.ashman.com/beta

и ще ти поиска ъпдейт.

Публикувано

Добавих го още вчера веднага след като GPower го написа, но все още нямам ъпдейт. Ха като го добавих сорса накрая с beta а не с apt всичко си е наред , благодаря ти.

Публикувано

Аз пък имах бетата и след добавянето на /apt ми предложи ъпдейта. При слагането на iPhone 3G телефона влиза в сейфмод - някой с подобен проблем?

П.П. Темите ми изглеждат ненужни.

73ba0f0407f48c41.pnge1dcb397c08d9102.png

Публикувано

Пробва ли да махнеш favorites от менюто? Четох, че някои имат подобен проблем. Аз съм с оригиналната версия и нямам никакви проблеми до момента.

Публикувано

Досега не ми е влизало в Safe Mode, но репото е /beta а не /apt. При втория не ми дава никакъв ъпдейт.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.