Публикувано Септември 11, 201015 гд Ми влез си в Settings на Cydia и от User премини на Developer ли нещо подобно беше, No Filters.
Публикувано Септември 11, 201015 гд Cydia/Menage/Packages/горе в дясно/Simple го цъкаш на Expert и действаш.
Публикувано Октомври 1, 201015 гд Здравейте, може да е глупаво, но не мога да намеря от къде се сменя локацията за времето. Показва 0 и няма град, някакви идеи?
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Който желае да си закупи LockInfo, да го направи сега. До колкото разбрах с невежия си английски до 07.11.10 година приложението е с промоционална цена от $7.99 $4.99.
Публикувано Ноември 15, 201015 гд и преди съм имал lockinfo на 2g и сега пак го сложих на 3gs, но днес пак ми направи номера да се скрие някой плъгин и след респринг да се появи. На какво се дължи това, вече го преинсталирах. с най-новата версия съм от sinful
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Здравейте, Инсталирах lockinfo с почти всички плъгини на телефона си 3GS с IOS 4.1. Всичко е ок с изключение на това че в самия календар не се сменя деня но се сменя деня в лентата с часовника която е към плъгина за часовника. Само след respring се сменя деня в календара. Можете ли да м кажете как мога да оправя този проблем?
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Здравейте, когато се опитам да инсталирам weather plugin от Cydia ми излиза следното съобщение /var/cache/apt/archives/com.ashman.lockinfo_2_3.8.22_iphone-arm.deb trying to overwrite /Librabry/Activator/Listeners/com.ashman.lockinfo.hide/Icon-small.png като натискам ОК бутона съобщението не се маха. Някаква идея на какво може да се дължи това? Инсталирал съм кракната версия от Cydia от xSellize Поздрави!
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Значи, плъгините, които ще слагаш пак трябва да са техни (на xSellize).
Публикувано Ноември 20, 201015 гд За тази програма това ли са всички плугини който са в "Get more plugins" И също искам да попитам, вече сме 21 ноември но си стой на 20 защо?
Публикувано Декември 1, 201015 гд Странно, Имам я платена но не ми излиза нова версия. имам 2-та сорса на Aavid Ashman: david.ashman.com/beta/ и david.ashman.com/apt/ но не ми излиза нов ъпдейт. Да няма друго репо за което не знам?
Публикувано Декември 28, 201015 гд Имам странен проблем с Weather lock плугина - показва ми друга температура, например в момента е 1 градус той показва -5, и забелязах че показва различно по принцип. Уж нали плугина взима града от натив апп-а за време, отварям го (weather.app) там 1 градус, отварям яху сайта там пак 1 градус. Пробвах override с кода на града - без промяна дава -5 пак ?! От къде ги смуче тия грешни температури дявол го взел
Публикувано Декември 28, 201015 гд Намерих някакво use wind chill и го изключих! .... трябва да те черпя
Публикувано Януари 19, 201115 гд Отдавна беше време да се добавят фаворити и теми(силно казано) а не ние да се гърчим да я модифициране
Публикувано Януари 19, 201115 гд За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt
Публикувано Януари 19, 201115 гд Обнових първи шот, който ме накара да изключа плъгина за фаворити. Голяма шарения става.
Публикувано Януари 19, 201115 гд Забелязвам нова опция която трябваше да я има отдавна с налагането на икони за нотификация на статус бара, а именно опцията Alert.
Публикувано Януари 20, 201115 гд За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt Не мога да разбера, след като съм закупил един път старата версия, сега пак ли ще се плаща $7.99 за новата и защо не намирам никъде LockInfo 3.0.0.17 в Cydia.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Добави си в cydia сорса david.ashman.com/beta и ще ти поиска ъпдейт.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Добавих го още вчера веднага след като GPower го написа, но все още нямам ъпдейт. Ха като го добавих сорса накрая с beta а не с apt всичко си е наред , благодаря ти.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Аз пък имах бетата и след добавянето на /apt ми предложи ъпдейта. При слагането на iPhone 3G телефона влиза в сейфмод - някой с подобен проблем? П.П. Темите ми изглеждат ненужни.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Пробва ли да махнеш favorites от менюто? Четох, че някои имат подобен проблем. Аз съм с оригиналната версия и нямам никакви проблеми до момента.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Досега не ми е влизало в Safe Mode, но репото е /beta а не /apt. При втория не ми дава никакъв ъпдейт.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.