Публикувано Януари 20, 201115 гд Три пъти излиза ъпдейт от вчера. Досега не ми е влизало в Safe Mode Говоря за другия телефон iPhone 3G.
Публикувано Януари 20, 201115 гд Как си оправяте проблема със снимките на Фаворити, че като ги гледам как едни ми ги издължава а други ги сплесква ми става смешно .
Публикувано Януари 23, 201115 гд http://apt.dba-technologies.com/beta/ Това е източник, от който можете да изтеглите публична бета версия на lockinfo 3
Публикувано Януари 23, 201115 гд Аз инсталирах .deb файла, но понеже не съм я закупил и изобщо не ме допуска до настройките. Има ли някаква безплатна версия на програмата. Благодаря!
Публикувано Януари 23, 201115 гд Еми да грабвам кредитната карта тогава. От къде го измислиха това електронно плащане само си харесваме разни неща и после......... на края на месеца
Публикувано Февруари 5, 201115 гд След последния ъпдейт плъгина за смс не работи при мен, някой друг с подобен проблем ?
Публикувано Февруари 6, 201115 гд Искам да попитам как се премахва в homescrean-a това да ми се показва приложението. Имам в предвид че като се докосне горе часовника се спуска сива завеса . Много е дразнещо това. Искам да го има само на локскрийна. С версия 2 съм.
Публикувано Февруари 6, 201115 гд Лъчко не беше изчерпателен и заигра метлата. @mobi, влизаш в Settings/Activator/Anywhere, скролваш до опциите на Status Bar. Натискаш Hold и най отгоре ще видиш LockInfo - InfoShade - затваряш го с x. Повтаряш процедурата и при Swipe Down (под Hold е).
Публикувано Февруари 28, 201115 гд При мен каквато и версия да инсталирам 2.ххх или 3.ххх винаги ме хваща, че не е оригинална идеи, как да го оправя?
Публикувано Март 3, 201115 гд Аз пък сложих това и всичко е ок. Получи се, естествено с Lock Info e. Но нещо не ми ъпдейтва времето. От вчера си стои -6, имам и Weather Icon. И с него и без него все си е -6. Не видях опция Use custom, но в weather.app на yahoo weather е -1 градус примерно. Някой има ли идея тва от къде взима инфо за прогнозата и как мога да го фиксна? Ако ви е интересно тук е всичко http://xsellize.com
Публикувано Март 4, 201115 гд Гледам,има я излекувана в suinfuliphone!И работи Но....от всички снимки на favorits,ми излиза само една Другите са бяло поле!
Публикувано Март 4, 201115 гд Има я на много места. Тази в xsellize работи чудесно а и е последната версия.
Публикувано Март 4, 201115 гд Ако някой има проблем със снимките от favorites на lockinfo,да си сложи нови снимки в favorites на phone.app!Може и старите на ново!
Публикувано Март 5, 201115 гд Здравейте. Имам 3GS, фърм 4.0.1 и след като инсталирах LockInfo от последният пост, RAM паметта от 156MB, вече е на 122MB, това е след Reboot на iPhone ? Нормално ли е толкова много RAM да "яде" тази програмка ? Благодаря!
Публикувано Март 6, 201115 гд Автор papi, би ли ми обяснил какво те грее дали приложението използва 15МБ или 30МБ рам?
Публикувано Март 7, 201115 гд Аз ползвам и SYSTEM Manager и на него също ми пада RAM-та от LockInfo. А отностно дали използва 15MB или 30MB, ми е проблем, че когато имам отворени приложения те също гълтат от RAM-та и има един момент, когато RAM-та свършва и телефона започва да забива и след това всички приложения се затварят.
Публикувано Май 24, 201114 гд При мен това не сработи, но има версия в репото на Sinfuliphonerepo, от там всичко работи без проблем Може грешката да е в мен .
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.