Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

macOS Sierra [beta]

Featured Replies

Публикувано

Опцията за инсталиране на програми от неоторизирани разработчици я има след update от ElCapitane към  Sierra тествал съм го на два Мака. Единият който е MacBook 2010 mid с 5гб рам .Но ми прави впечатление че системата ползва около 700-800 МБ рам повече от Капитана. Вие как инсталирахте Sierra за коя версия няма опцията за инсталиране на програми от неоторизирани разработчици 

Редактирано от cecur

• Отговори 104
  • Прегледа 16.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Това е, за да може да се инсталират програми, които не са в Appstore. В Security, просто я няма отметката.

• Само да напомня, за тези които не знаят - Не забравяйте тази команда след инсталацията на "Sierra" - sudo spctl --master-disable

• macOS Sierra GM

Добавени снимки

Публикувано

Интересното е,че и при мен я има опцията.А на доста места пишат,че я няма.Аз все още съм с GM,но на всички бети опцията си я имаше!

8916117F.png

Публикувано

При мен на GM, при ъпдейт от El Capitan, опцията я нямаше. Стори ми се досадно тогава всеки път като искам да инсталирам нещо което не е от апстора, да ходя в менюто и да позволявам да се пусне.

Публикувано

При мен също липсва опцията, бях с El Capitan преди това. 

Публикувано

Може би има значение и от машинките които ползваме , явно по новите модели нямат тази опция т.е от Apple нарочно да се опитват да накарат потребителите да теглят само от Apple store както е на IPhone без джейлбрейк а за по старите модели ,е те вече са ги отписали .Някой да сподели на каква машина от коя година има и ,коя го няма да видим това бъг ли е или просто се опитват да правят отново затворена еко система ;) 

ПС:Моите машинки са от 2010 MacBook mid I MacBook Pro От същата година

Публикувано

Аз използвам MacBook Pro 13 (Early 2011), 2.3 GHz i5. Бях с El Capitan и в момента тествам masOS Sierra, по-добре върви, изяжда цялата ми рам (8гб), но се освободи 15гб място. Неприятното е, че липсва опцията за инсталиране на програми от неоторизирани разработчици.

Работя с продуктите на NI: Traktor 2.9.0, Traktor Z1 + Traktor X1 MK2, всичко изглежда нормално.

Редактирано от djbobbyd

Публикувано

Аз съм с Макбук Про 2014 и при мен след инсталиране на Сиерата от Ел Капитан опцията си я има и ми ползва към 50% от РАМ паметта.

Публикувано

Аз не забелязвам разлика в memory usage спрямо El Capitan. Върви по същия начин на 13" MBPr 2015 и 27" iMac 2013.

Публикувано

И аз с рамта съм ок и отметката си я имам, но му подадох едно судо по на Баба съвета :D

Публикувано

Опицията въобще липсва за неоторизирани: https://www.dropbox.com/s/nqjz00w29kiud1k/Screen Shot 2016-09-21 at 11.38.33 AM.png?dl=0
Used: 6.20 GB
Cached: 1.73 GB
Swap: 768 MB 

Публикувано

При мен отметката си я имаше и при капитана, и по времето на всички бети на сиерата, и остана включително и след слагането на официална версия на сиерата на macbook pro (early 2011),  но на iMac-а (mid 2011) сиерата я сложих на чисто на SSD (направо литна след това), там опцията я нямаше, така че съвета на "Баба Гана" и "mariankata" влезе в употреба.

Редактирано от MacIlian

Публикувано

Аз дори го намирам по-бърз и мазен на Air Middle 2011

Публикувано

Аз я имам...

Подсветката на клавиатурата ми пак не иска да се усилва...

Публикувано

Отметката я имах на капитана и на последната бета , а сега на официалната  я нямах но със sudo spctl --master-disable се появи :) 

Публикувано

Преди в настройките на gestures на trackpada в дясно имаше анимация показваща действието, сега обаче анимация няма има само картинка, някой има ли същият проблем или е само при мен.  MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014) е машината. Относно отметката за неоторизирани и при мен я нямаше след инсталацията.

Публикувано

При мен си я има анимацията.

Публикувано

Имам ги анимациите.

Много ме е яд , че няма Hey Siri .

Публикувано

Hey Siri  може  да  сия  активираш виж  клипчето  

Публикувано

Ха, вече няма да се налага да правим еквилибристика, за да се нареждат папките над файловете. Във Finder най-после има настройка "Keep folders on top when sorting by name" :)

Публикувано

Я, сортни по вид? :)

Публикувано

И преди е можело, но е по-неудобно винаги по вид да са ти сортирани.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На кое викате сортиране по вид,"kind" ли?

При мен всичко е сортирано по "kind", аранжирано по "none" и така ми е удобно.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Аз ли си въобразявам или с последния ъпдейт на флаш направиха доста видеа да поддържат ПИП дори на новаТВ сайта и онлайн ТВ на Булсаткома могат?

Публикувано

Колеги, някой има ли представа дали програмата Karabiner, работи с Mac OS Sierra? Сложил съм буквата "ч" на друг бутон и ще ми е малко кофти промяната.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Karabiner does not work on macOS Sierra at the moment.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.