Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Съвет при покупка на Iphone 6s

Featured Replies

Публикувано

Привет на всички, тези дни ще ходя до теленор и мисля да се сдобия с Iphone 6s 16 gb кажете ми какво да гледам при закупуването има ли нещо за гледане като цяло, някакви тънкости, ще ми бъде полезна всякаква информация като цяло за покупката и телефончето .

Благодаря ви предварително !!! 

Публикувано

Гледай да вземеш 64ГБ, 16 не стигат за нищо. Скоро ги гледах в Теленор, разликата в цената не беше голяма.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Емии ще погледна но мисля,че 16 гб ще са ми достатачни , поне до сега на андроод устройство 8 ми стигаха не знам при ios как стоят нещата.

Публикувано
Емии ще погледна но мисля,че 16 гб ще са ми достатачни , поне до сега на андроод устройство 8 ми стигаха не знам при ios как стоят нещата.

Здравей,разликата -Android -Apple е много различна!Повечето app на Apple са от 70 мб и на горе,ще сгрешиш ако вземеш 16г а не 64г!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано
  • Автор

Значи няма да ми стигат тези 16 гб ако са толкова тежки аpp... 

Публикувано

Не се връзвай много на колегите.

Публикувано
  • Автор

Да но искам да получа реален отговор за да знам какво решение да взема това ще ми е първи Iphone и за това задавам толкова въпроси .

Публикувано

Ако си ползвал висок клас андроид с многопикселова камера и 8GB са ти били достатъчни, то и 16GB ще ти стигнат. Никой не може да ти каже точно, тъй като никой не знае как използваш телефона, колко и какви приложения/игри ползваш, снимаш ли много, особено видео, защото iPhone 6s може да го прави с 4К резолюция, което прави обемът на клиповете сериозен.

Публикувано
  • Автор

Не видео не снимам много снимки също, игри много рядко играя на телефона и съм ползвал среден клас андроид.

Публикувано

Ми взимай спокойно 16GB тогава. А и да снимаш много, винаги можеш да ги свалиш на компютър или да ги метнеш в някой облак. Не е нужно всичко да ти е винаги на телефона.

Публикувано
  • Автор

Да но като казват по горе вземай 64 гб се зачудих за миг защото не съм такав да си пълня тела с глупости и мисля че ще стигат.

Публикувано

Реалният отговор е, че ако инвестираш в толкова съвременен и актуален модел като 6S, е много по- разумно да дадеш още малко и да си вземеш 64Гб. Досега винаги съм опирал до момента, в който започвам да трия апликации/снимки/музика с всичките 16GB-ови модели, които съм имал (винаги взимах такива, поради ограничен бюджет тогава). С последния 16GB 5S се зарекох, че от следващия забравям за този обем и не взимам нищо под 32. Не съжалявам нито миг за инвестицията си в 64GB 6S и едва ли бих взел за в бъдеще нещо по-малко. За първи път не ми се налага да мисля всеки път като тръгна да снимам дали имам място, колко апликации да изтрия, как да изтрия натрупания кеш на дадена апликация с цел изцеждане на някой друг мегабайт и т.н. Просто усещането от ползването на устройството преминава на едно много по-различно ниво, а с 6S такова ниво си заслужава от всяка гледна точка.

Публикувано
  • Автор

Благодаря за мнението ще видя ако успея да се вмъкна в 64 гб ако не скачам на 16 гб и какво му дойде пък живот и здраве другия ще е с повече :D

Публикувано

И ако не е чак толкова належащо да го вземеш телефона тези дни, обмисли варианта да изчакаш малко до представянето на новия iPhone след около месец, тогава цената на  iPhone 6s ще е съпоставима със сегашната цена на iPhone 6, или най-малкото тогава цената на iPhone 6s 64гб ще около сегашната цена на iPhone 6s 16гб.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.