Публикувано Март 24, 201016 гд Здравейте, имам малко запитване за Уиндолс 7. Ето го и него: ползвам лаптоп, но след като смъкна капака на лаптопа се гаси, аз искам да заспива просто, но не знам от къде да намеря настройките. При Уиндолс ХП беше в в настройките на десктопа, а тук е адски сложно...ако някой ползва тази операционна система и може да помогне, нека драсне в темата.
Публикувано Март 25, 201016 гд Или направо десен бутон на батерията долу и пак Power Options и както chayanne ти каза...
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор Дали може да попитам, как да направя така, е само с клавишните бутони да се сменя езика на компютъра, защото като кликам с мишката на старт менюто и десктопа се сменя ..
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор Май никой не ме разбира като цъкна на лентата на старт менюто се сменя, също така като кликна на десктопа пак се сменя, а като натисна комбинацията която ми казва, нищо не става.
Публикувано Март 25, 201016 гд По подразбиране е Ctrl + Alt В какъв смисъл се сменя. Просро си цъкаш в-у десктопа и се сменя ли?
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор Е в крайна сметка, някой може ли да ми помогне? Искам само и единственно клавиатурата да се сменя от бутоните, а не като кликам с мишката.
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор Аз комбинацията я знам, мен ме дразни това че се сменя езиковата клавиатура дори при клик..
Публикувано Март 25, 201016 гд Десн бутон в-у Language bar/Settings/Advanced Key Settings, виж там какви са ти настройките.
Публикувано Март 25, 201016 гд Комбинацията е както каза Aveliky - Alt + Shift. Ако имаш инсталирани BDS и Phonetic, тях ги сменяш като преминеш на от EN на BG с Alt + Shift и след това сменяш с Crtl + Shift. Edit: Това са комбинациите, които са по default Редактирано Март 25, 201016 гд от johnnybravo
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор @ThUnDeR, не всички сме разбирачи приятелю..В момента съм в тъмна индия с уиндолс 7
Публикувано Март 25, 201016 гд Да няма някоя опциика Прозорците (бел.р. Windows) да се опитва да помни коя програма на кой език е и постоянно да ти сменя на английски в Майкрософт Дума (бел.р. Microsoft Word) и на български в адресното поле в Интернет Откривателя (бел.р. Internet Explorer)
Публикувано Март 25, 201016 гд Естествено, че е така. При излизане от програма или смяна на прозорец, връща езика по подразбиране.
Публикувано Март 25, 201016 гд Абе Windows помни на кой прозорец с каква клавиатурна подредба си бил. Ако пишеш в Notepad на БГ, след това отвориш FireFox (без да затваряш Notepad) и там пишеш на EN, като се върнеш в Notepad автоматично ще се смени подредбата на БГ. Това още от XP е така, ако ползваш вградената в Windows кирилизация, но не зная има ли начин за спирането на това нещо, а и не виждам защо ти е да го спираш.
Публикувано Март 25, 201016 гд Което според мен е супер удобно. Ако някой знае как да си направя така на Мак-а да каже
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.