Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Малко запитване за Уиндоус 7

Featured Replies

Публикувано

Ами откакто минах на 7–ица (някъде лятото) не съм качвала други кодеци, и не са ми правили проблеми хич. Само ако инсталираш Win 7 codeck pack след AviReComp, деинсталира автоматично XVid пакета, с който работи второто, та трябва да се инсталират в обратен ред...

• Отговори 73
  • Прегледа 8.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Знам само че Win 7 codeck pack нямат читава версия за 64 битова 7-мица и правят проблем с вградените кодеци на The KMPlayer v-2.9.4.1436 final.

Правят мазало и с Windows explorer (когато си настройл да се показват иконите с голям изглед)

примерно:

%D0%97%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5_52a2a_22424061.png

А при Win 7 codeck pack не може да ти зареди изображенията. ( След грешките на Windows explorer)

Поне така е при 64 битовата версия.

Публикувано
:) Сигурно затова си стоя на 32 битова...
Публикувано

То само това да е грешката :)

При 64bit има много несъвестими софтуери все още. Според мен изобщо не си струва. Да не говорим за някои по-стари програми които изобщо не вървят на 64bit. Поддържа 4gb ram и е за мощни машини. Какво от това. Имам перфектна машина за 64bit. core 2 quad Q9400, 4gb ram, Nvidia 9600gt... ама никакво видимо подобрение няма според мен. Тествал съм и Linux Ubuntu 64 bit(Пълна трагедия. Един свестен флаш плеър няма за него), Windows XP 64 bit и Windows 7 64 bit. Нищо особено.

@naidenoff

Инсталирай си Windows 7 32 bit и няма да имаш мъки. Като си киноманиак имаш два варианта: Инсталираш GOM player(горещо препоръчвам), който поддържа почти всички формати, а когато срещнеш непознат формат, Gom player автоматично те изпраща към техния сайт с кодек. Другия вариант KM Player без никакви добавени кодеци. Това е и се кефиш :)

Публикувано

Повечето рам не сужи да си гледаш филмчета, а за програми, които ти явно не ползваш, така че цъкай си с 32bit версия. 64bit е за работа, не за забавление.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Emco83, написал си абсолютни глупости, но за GOM player съм съгласен. За 64-битовите операционни системи обаче си много далеч от истината. Донякъде имаш основания за XP 64, но за Windows 7 няма приложение, което да върви на 32-битов такъв, а да не тръгне на 64.

Публикувано

Аз също съм с windows 7 64 бита и ползвам постоянно претенциозни и големи програми, но както казва Anthony засега няма програма, която да не ми е тръгнала. За филми ползвам от 2 години само K-Lite mega codec pack, гледам почти само HD филми и никога не съм имал проблем засега.

Публикувано

То Anthony каза каквото щях да кажа и аз. А разликата между GOM player и KM Player

(GOM player е орязаната версия на The KM Player) е минимална, и е в полза на корейчетата.

Редактирано от naidenoff

Публикувано
  • Автор

Важното е че проблема с кирилизацията е на шест. :)

Публикувано

@chayanne

Много знаеш ти какво аз ползвам.

@Anthony

Не че "донякъде" имам основания за XP 64 bit, просто за тази OS 64 bit не се прави нито един софтуер повече. It's dead :)

@naidenoff

И двете фирми са корейски.

Няколко версии на Sony vegas pro имат проблеми с 64 bit.

Filemaker не работи под windows 7 64 bit

По-старите програми които са 16 bit не вървят на 64 bit.

Доста принтери, скенери... нямат драйвери за 64 bit.

Доста стари игри не вървят, па и някои од новите са несъвестими с 64 bit.

...........

Това е моето мнение и смятам че е много тъпо да избързва човек с тези изречения от сорта "64bit е за работа, не за забавление"

Аз използвам OS за много неща, не само за забавление.

Не искам да споря с вас, просто си казах мнението.

No hard feelings. Peace

Редактирано от emco83

Публикувано

И колко точно версии на Sony Vegas имат проблеми? Ползвал съм 8, а сега съм с 9 Pro и единствения проблем, който съм имал е недостатъчно рам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Здравйте! Искам и аз д апопитам нещо, процесора ми е винаги натоварен на 100%, дори когато неправя абсплютно нищо. Как да поправя проблема или направо преинстал?

Публикувано

Само ти си знаеш какво си правил.Натисни Ctrl+Alt+Del, отиди в Task Manager> Processes и виж кой процес товари толкова много процесора.

Публикувано
@chayanne

Няколко версии на Sony vegas pro имат проблеми с 64 bit.

Filemaker не работи под windows 7 64 bit

По-старите програми които са 16 bit не вървят на 64 bit.

Доста принтери, скенери... нямат драйвери за 64 bit.

Доста стари игри не вървят, па и някои од новите са несъвестими с 64 bit.

Също и pacman и karateka не вървят. С 8-битовите приложения пък е трагедия направо. А, word 5 for DOS също не върви. Пич, 21-век сме. Ако някоя антика не ти върви, 100% има по-нова и по-добра версия, която ще върви перфектно на 64-битова ОС.

Публикувано

Много си обичах Lode Runner

Loderunner.gif

Сори за носталгичния офтопик ...

Публикувано

Най-много товари FahCore_82 и FahCore_78, какви са тия процеси незнам.

Публикувано

Здравейте, тази вечер ми се ъпдейтна уиндоуса и след рестарт ми излиза Windows Activation- Windows is not genuine. Натискам, че ще реша по късно и ми стартира уиндоуса, долу в десния ъгъл ми излиза Windows 7 Build 7600 This copy of Windows is not genuine. Според вас какво трябва да се направи, благодаря ви предварително !

Windows 7 Ultimate, 32- bit

Публикувано

Да я регистрираш!

п.с. не е трябвало да го ъпдейтваш

Публикувано

Да разбрах, но вече е късно. А нямали някаква програма която да го излъже или да го премахне, както ставаше с Win XP.

Публикувано

Зависи с какво е правена активацията. Вземи почети малко, но където трябва, не тук, тук е iPhone Forum!

Публикувано

Става с genuine code, но виж почети и си намери кода за windows 7.

Публикувано

Дай мейл на ЛС и ще ти пратя как да го оправиш.

Публикувано

Благодаря на всички за помощта и най вече на Sladichuk и Anthony. За пореден път се убеждавам, че този форум ще си остане един от най- добрите форуми. Помогнаха ми не само за iPhone, но и за проблеми с Windows.

Редактирано от turganay

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.