Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

|НА ЖИВО| 7 септември 2016: Представяне на iPhone 7

Featured Replies

Публикувано

Е не гледа ли евънта? Обърнаха значително внимание на батерията.

Иначе и мен ме привлече часовника. А 7+ вече има защо да е плюс:)

• Отговори 388
  • Прегледа 30.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Целият екип на BGiPhone сърдечно Ви благодари, че избрахте нас, в този важен ден за всички Apple фенове! Извинявам се, ако съм допуснал правописни и технически грешки по време на презентацията.

• Здравейте, приятели Септември дойде, време е и за нови продукти от Apple. Днес фокусът е върху представянето на iPhone 7/Plus и Apple Watch 2. Вече имаме доста добра представа как ще изглеждат и

• 256 със сигурност...ама ще почакам като си вземете да видя дали няма да изпищите от нещо... я се драска, я пропуска вода. Ако до месец два няма оплаквания, налазвам мат

Публикувано

И аз май ще взема часовника,определено ми допадна

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За първи път откакто купувам айфони не се колебая - ще взимам новия 7 със 128 GB.

Публикувано

Браво на колегата за презентацията,гледах я онлайн ,но и тук гледах когато нещо не съм разбрал ,защото ми куца малко английския:)

Мераклия съм за нов телефон,но на този етап още една година ще ми свърши работа сегашния 6s plus.

Часовника ще си го купя със сигурност и усещам че ще има лек битов скандал в къщи след покупката ,но кеф цена няма:)

Публикувано

Ха-Ха и аз очаквам битов скандал като взема часовника, още повече че SE-то го вземах преди има няма 2 месеца

Публикувано
Някво инфо за капацитета на батерията има ли?

iPhone 6s-> 7= два часа повече време
iPhone 6splus->7plus = един час повече
Това казаха за батерията. Апъл характеристики(MHz, ram, mhA) не обявяват. Като са налични ifixit ще кажат кое колко е.
[emoji3]
Публикувано

Браво На Веско!

И мен ме кефи джет блека, но ще се драска здраво щом в сайта на епъл препоръчват да го носиш със калъф.

Публикувано

а за apple tv нещо каза ли се?

Публикувано

нищо :) Докато стария АТВ се продава добре, едва ли ще се размърдат за нов.

Публикувано

Батерията на единия 2 часа повече, на големия 1 час, ама какво? Ако е стендбай, значи реално няма увеличение, абсурдно е някой да го усети. Ако е време за разговор, тогава е драстично. Аз предполагам, че е първото.

Публикувано

Вярвам, че 1-2 часа повече се отнася за usage стойностите в settings/battery.

Публикувано

Да. Фил каза average daily което е средно за ден да очакваме тези стойности.
А тук в това видео в 8.55 минута може да видите времето за разговори, браузване и т.н

Публикувано

А@DreamcatcheR какво ти е мнението за тази двойна камера в плюса. Интересно ми е фотограф какво мисли.

Публикувано

Тя е основната причина да се запътя към плюса!

Публикувано

Относно батерията, няколко човека попитаха, като според мен имаха предвид тази на часовника.

Четох в един сайт и там пише, че при ползване с GPS ще работи около 5-6 часа, а без GPS 30-36 часа.

Публикувано

Бих си взел watch-а, но батерията ме спира рязко!

Публикувано
А@DreamcatcheR какво ти е мнението за тази двойна камера в плюса. Интересно ми е фотограф какво мисли.

Без да съм го тествал, не знам как ще се държи, но изглежда доста обещаващо като за камера на телефон. DOF-a изглежда, че ще е повече софтуерен, отколкото хардуерен. Също така блендата на теле камерата е 2.8. Ако беше и тя на 1.8, щеше да маже повечко фона и без софтуерна намеса.
Иначе много лабаво станало в Епъл. Джобс никога нямаше да позволи новият айфон да излезе с недовършени функции, които в последствие да се добавят чрез FW update.

Публикувано

Очакванията и изискванията вече са много по-големи и няма такъв като Джобс, който да ги удържа или да ги управлява (чрез денонощен труд докато не бъде направено :)).

Публикувано

найс

Публикувано

Според вас , кой е по-удачния вариянт за 7+ ,32 или 128гб?

Редактирано от 1n50mn1ac

Публикувано

Със сигурност 128 ГБ ;)

Публикувано

Подкрепям - 128 GB

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Днес един корпоративен на Теленор, ми обещава в края на месеца да имам 7 ако избягам при тях :)

Публикувано

Отново миниатюрна батерия :)

Публикувано
Jet black 32ка няма нито за 7 нито за + в момента , а и не вярвам да я сложат до преордера, а 32ГБ е повече от достатъчно - от 55.8 по подразбиране имам 38.5 свободни

Тия решиха да избият 13те млрд. от един път май - безжичните слушалки 180 евра, слушалки с новия/стар революционен конектор 35 евра , телефоните по 1120 евра- има няма за нова година са събрали и за бонуси с тия цени.

Само за 7 ще има Jet Black:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.