Публикувано Май 7, 200916 гд Скоро не се бях палил така по някоя игра, както по тази, бих съдил ''EA'' за това че пускат такива игри, които те карат да забравиш задълженията си и да играеш докато ти падне батерията, а после да продължиш на зарядното...не съм вярвал, че може да се случи такова нещо. Поздрави на всички във форума за работата Ви като цяло и за бързото отразяване на новините!
Публикувано Май 8, 200916 гд Играта е направо супер, вчера играх докато ми падна батерията и продължих на зарядно (безмалко да се скараме с жената). Но ме измъчва това че мога да си направя само една кола или просто нямам достатъчно мангизи и затова прави размяна.Някой ако има две коли да сподели как става .Приятна игра на всички! П.П. Други игри на същата ЕА ако споделите няма да се разсърдя.Благодаря предварително.
Публикувано Май 8, 200916 гд Автор В момента съм с три коли, ъпгрейднати напълно. Нищо специално не съм правил. Взимам кола ъпглейдвам си я, после другата и така. Мангизи от състезанията си падат доволно.
Публикувано Май 8, 200916 гд Като стар фен на Need for speed, мога да кажа че играта кърти отвсякъде!!! Браво!
Публикувано Май 9, 200916 гд играта е невероятна не очаквах да е толкова добра смисал до сега не сум играл нещо подобно на телефона
Публикувано Май 10, 200916 гд Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question:
Публикувано Май 11, 200916 гд Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question: Просто изравни телефона и готово,аз пък я врътнах много ми хареса
Публикувано Май 11, 200916 гд И аз я превъртях ,но имам още заключени коли как става отключването им ? След дрифтовете нали няма други надпревари?
Публикувано Май 15, 200916 гд Вече има и Cheat 1. Отваряте Cydia и добавяте source: http://iphone.org.hk/apt 2. Инсталирате: Need for Speed Car and Money Patch... 3. Рестартирате и сте готови Резултата е 5,000,000 $ И отключване на тези две коли: Porshe Carrera GT and Pagani Zonda F!
Публикувано Май 15, 200916 гд Style Points...А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry: И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора.
Публикувано Май 15, 200916 гд Aз тъй като не съм геймър ще си сложа кодовете за да се кефя по-скоро, отколкото да се мъча да превъртам и тнт
Публикувано Май 15, 200916 гд Автор Ааааа далече съм от мисълта, "не слагайте кодове и се потете яко"... Игрите са за удоволствие и всяка помощ е добре дошла когато има нужда... Освен хаковете де... Така, че чийта си е помощ когато трябва.
Публикувано Май 15, 200916 гд Хубавото е , че за сега чийта е само за пари и 2 коли , защото ако беше и за style pionts щеше да обезмисли играта
Публикувано Май 15, 200916 гд Style Points...А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry: И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора. Аз минах до 3-тото дрифт състезание и повече немога :@
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.