Публикувано Декември 27, 20169 гд Аз си поръчах и 3 китайски каишки за около $10-12 всяка. Кожената нещо не ми допада с тези бели закопчалки към часовника, но дойде в комплект с отверка и мога да ползвам от черната. Оригиналната е woven nylon, някой тук в темата беше писал, че е по-добра от спортната Редактирано Декември 27, 20169 гд от momchil_g
Публикувано Декември 27, 20169 гд Някой попадал ли е на сполучлив стъклен протектор, който да покрива целия екран?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 27, 20169 гд Няма такива!Изглежда много грозно с тяхSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 27, 20169 гд Автор Днес получих скрийн протектор. Много качествен. За целия екран забрави. Епъл с тея смешни извивки няма как.За часовника е!
Публикувано Декември 27, 20169 гд За iPhone има 3D и въобще не си личи, че е с протектор, но за часовника май наистина ще изглежда зле, ето това намерих: eBay
Публикувано Декември 27, 20169 гд Един от най-грозните часовници в класа си!Прилича на Pebble отпреди няколко години
Публикувано Декември 27, 20169 гд Въпрос на вкус, на мен ми харесва Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 27, 20169 гд Аз досега не съм се интересувал,че изобщо не ми харесва...но верно ли толкова струва?!http://www.citytel.bg/apple-watch-series-2
Публикувано Декември 27, 20169 гд Вярно. Зависи от материала за изработка и кайшките. Не поглеждай златния колко е
Публикувано Декември 27, 20169 гд Пебълчето беше много добро часовниче, ама злобно го прецакаха тая година...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 4, 20179 гд Някой с 2-рата серия на часовника може ли да каже какво е положението с високоговорителя? Аз съм със 1-вата серия 38мм и говоренето от часовника е почти невъзможно, защото едвам чувам от него. Дали са оправили този проблем с новия модел се чудя...?Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Февруари 4, 20179 гд Моят е Series 1 38 mm и нямам никакви проблеми при разговор.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 4, 20179 гд Аз съм със S2, чувам добре и често го ползвам. И от отсрещната страна са ми казвали, че ме чуват добре.
Публикувано Февруари 5, 20179 гд dessytaneva чуваш добре с 1-вия? Ако го ползвам в къщи чувам добре, защото е тихо, но в колата нищо не се чува. Трябва да го държа залепен за ухото, за да чувам. На малко по шумна среда чуваш ли добре? Четох в нета, че много хора се оплакват от слабия високоговорител, за това си мислих, че проблема не е само при мен. А сега съм се замислила за втората серия и се чудя дали си заслужава да го сменям.
Публикувано Февруари 5, 20179 гд Зависи какво разбираш под първия, моят е от новото поколение, но без gps, фактически е наследникът на първия. Не съм пробвала в кола, но мисля че ще е достатъчно силно, ако ми се удаде възможност ще пробвам и ще пиша пак.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 5, 20179 гд Мисля, че моят е най-първия. Явно в следващото поколение са оправили проблема. Благодаря на всички за информацията
Публикувано Февруари 5, 20179 гд Изчакай следващото поколение.. нищо чудно април да се появи, макар още да няма слухове за това. Ако не, до края на годината съм сигурен, че ще има ъпдейт.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 2, 20179 гд Някой има ли проблем с колелцето? Сутрин, когато не съм го въртял 7-8 часа, първото завъртане е много трудно. Apple Watch S2
Публикувано Март 2, 20179 гд Автор Като цяло софтуера е мнооого муден! Освен ако не говориш за хардуер?!
Публикувано Март 2, 20179 гд Изключи го, сложи го под течаща чешма и го натискай и върти няколко минути. После подсушаваш и стартираш. Това са инструкциите за с1, правил съм го само веднъж като ми се появи проблема. След процедурата се оправи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 2, 20179 гд преди 1 час, DreamcatcheR написа: Изключи го, сложи го под течаща чешма и го натискай и върти няколко минути. После подсушаваш и стартираш. Това са инструкциите за с1, правил съм го само веднъж като ми се появи проблема. След процедурата се оправи. Sent from my iPhone using Tapatalk Оправи се.
Публикувано Март 6, 20179 гд От три дни нещо се случва с моя часовник (38 мм, Series 1), преди издържаше две дни с едно зареждане, а сега само един, като нищо не се е променило, нито в зареждането (със зарядното на телефона), нито има нови приложение, нито съм го използвала повече. С последната версия на софта е, не го свалям, освен когато го зареждам или когато влизам в банята и това е така, от както го имам. Много ми е странна подобна драстично промяна, някой да има идея на какво може да се дължи и има ли какво да се направи по въпроса?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.