Публикувано Септември 26, 20169 гд iPhone 7 е в продажба/наличен. Да се съберем да го видим 11 или 12 октомври, 20:00 часа, Мр. Пица, в Лозенец Елате повече
Публикувано Септември 26, 20169 гд Автор Утре ще лайкна, че днес свършиха. Споко до тогава те чакаме ти да донесеш, затова след две седмици
Публикувано Септември 29, 20169 гд Утре в 20:00 ч. в гр.Плевен организирам събор на въйфон маняците, всички сте добре дошли! За повече инфо на ЛС!
Публикувано Септември 30, 20169 гд Хайде бе! Заведения колкото искаш, само ми кажете, че ще идвате! Отворковци!
Публикувано Октомври 3, 20169 гд Начи, като гледам, начи, от една седмица, начи, как от две седмици няма никакъв интерес за срещата, начи, ми иде да каем и аз нещо, начи... Ако се сберете 10-ина човека и повече, начи, ще взема аз да поема цялата сметка, начи, щото само т`ва е явно начина, баси, да излезете да пообщувате навън и извън телефоните и компютрите си, начи. Ще взема и още един 7+ да взема да купя и да ви донеса на срещата, начи, че да додете да го разцъкате поне него, начи. А?
Публикувано Октомври 4, 20169 гд @algor, вземи един автобус и ни обери от цялата страна, чак тогава може и да има среща. Или организирай състезание, който пръв пристигне в заведение Х, печели въйфон 7/7+!
Публикувано Октомври 4, 20169 гд Начи, като гледам, начи, от една седмица, начи, как от две седмици няма никакъв интерес за срещата, начи, ми иде да каем и аз нещо, начи... Ако се сберете 10-ина човека и повече, начи, ще взема аз да поема цялата сметка, начи, щото само т`ва е явно начина, баси, да излезете да пообщувате навън и извън телефоните и компютрите си, начи. Ще взема и още един 7+ да взема да купя и да ви донеса на срещата, начи, че да додете да го разцъкате поне него, начи. А? Ако добавиш и един макбук към офертата - може и да ме изкараш от къщи Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Автор Уточнение: Няма да има награда за дошлите. Няма макбук, няма iPhone 7 или 7+. Няма организирано возене. Няма да Ви се плаща да дойдете или сметката. Идеята на срещата е да се видим. Който не желае да не идва, който желае да идва. Иначе с този интерес явно среща няма да има. Мина времето когато силно желаехме да пипнем новия iPhone скоро след като е излезнал. Сега вече го има по магазините на всякъде. Живи и здрави!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.