Публикувано Март 27, 201016 гд Както знаем след джейл с blackra1n(само при 3GS се случва), в определени моменти има проблем с WiFi-то и се налага да направим "Reset Network Settings" за да го съживим. Това е доста досадно, но до момента не можехме да го избегнем. При някои след този ресет, забравят за телефона, а това е доста гадно ако не са си запазили нужните файлове в cydia и нямат възможност да го ресторнат на 3.1.2. За наша радост, излезе решение на проблема. Не съм го тествал, защото аз съм със стария буут и до момента не съм имал този проблем, но съм сигурен, че много от вас го имат. Как да го инсталираме от cydia: Репо: http://cydia.pushfix.info/ А от компютър: Deb: fixwifi_0.1_iphoneos-arm.deb - Как да инсталираме .deb файлове? Тествано - работи - Инсталирате приложението от cydia или от компа. - Ако нямате WiFi, не е необходимо да давате "Reset Network Settings", а просто стартираите Fix WiFi, то прави респринг и сте модерни. И не на последно място, да благодарим на: Източник: xsellize.com
Публикувано Март 27, 201016 гд Тествах и мога да кажа че работи. Лошото е че след reboot пак няма WIFI и трябва да се влиза в приложението за да се фиксне. Но, все пак е по-добре от колкото да се прави Reset Network Settings и да се чака reboot.
Публикувано Март 27, 201016 гд Автор Те хората са го написали, но нали няма кой да го погледне(за мен става въпрос) С две думи - не е необходим "Reset Network Settings", а само респринг . Хелп: - Инсталирате приложението от cydia или от компа. - Ако нямате WiFi, не е необходимо да правите "Reset Network Settings", а просто стартираите Fix WiFi, то прави респринг и сте модерни.
Публикувано Май 18, 201015 гд да знаете че ако имате от тея предпазни опаковки дето са никелирани (огледални) - сигнала на wifi се увеличава с 10-15 (тоест става по лош) - лично съм го тествал
Публикувано Май 18, 201015 гд Чудесно, че лично си го тествал, ама ти да знаеш, че при следващ твой пост така написан, ще получиш покана за лично запознанство.... И със сигурност няма да ти хареса...
Публикувано Май 27, 201015 гд Sladikuch, не разбирам какво му е на поста на godlev и защо е нужно да се зъбиш на всеки за щяло и нещяло. Ти с айфон ли си родена или проблема ти е друг (да не казвам физически) П.С. Аватара ти поне така подсказва.
Публикувано Май 27, 201015 гд Вече е разбрал... Драги потребители, внимавайте с тона и коментарите един към друг! Личностни обиди и коментари се наказват сурово, независимо към кого са насочени!
Публикувано Юни 14, 201015 гд Може ли друг линк към .деб файла,че нещо не ми отваря сайта. ---------- Поста е добавен в 10:09 ---------- Предишният пост е бил в 10:05 ---------- Може ли линк към програмата,че нещо не ми отваря сайта.
Публикувано Юли 3, 201015 гд Как да направя respring на телефона след като нямам Wifi и съответно не мога да си изтегля BossPrefs, SBSettings и т.н.?
Публикувано Юли 3, 201015 гд Хм... значи не е от това проблема.. Като я стартирам ме изплюва. Пробвах да сложа и друг deb file, същата работа. Правя го по втория начин в темата, за която е дадена линк в първия пост... Може ли да е от iOS 4?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате