Публикувано Октомври 17, 20169 гд Здравейте , интересуваме има ли начин да се инсталира iFile без джейлбрейк и съответно без сидиа ? За 10.0.2 става въпрос . Прочетох няколко материала из мрежата относно това , но нямах успех .Благодаря предварително . Поздрави !
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Има начин,но достъпа до системата е ограничен!ipastore или ipwnstore платен абонамент за година и ще имаш ifile,I transmission.....Всички преминаха към платени абонаменти и според мен това е причината да не се бърза с джейла!AppAdict,AppCake,Pangu мисля също предлагат услуги за около 10-15 долара на година Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Автор Разбирам . Не ми става ясно обаче съвсем какво ще получа срещу тези 13$ примерно за ipwnstore? До колкото схванах това е някакъв платен стор за апликации , но замества ли това джейлбрейка като възможности ? Иначе казано оправдано ли е заплащането на тази услуга ?
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Зависи какво търсиш!Ако са туикове,няма да намериш!Всички кракнати приложения получаваш тук за 17$ на годинаhttps://ipastore.me/ipastore-premium/Това получаваш от ipwnstorehttps://secure.ipwnstore.me/app-library/Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Само нямам идея за какво ти е iFile?Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Автор И аз не съм сигурен За това поставих въпроса , защото не бях на ясно какво получавам при джейлбрейк и какво чрез горните платени услуги Извинявам се за може би неадекватните въпроси , но това ми е първата работа с iOS , мигрирах от андроид , та за това така съм малко в невидение още Благодаря !
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Някой ползва ли от по горе представените платени услуги. Интересува ме конкретно iFile и iTranssmision дали работят на устройство без джейл. И по пътя на логиката би трябвало appsync да е излишен. Редактирано Октомври 18, 20169 гд от skpavlov
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Хората са сложили много точно описание!Ако не го разбираш,ползвай транслатор.YouTube също помага в случая
Публикувано Октомври 18, 20169 гд Поне направи ли си труда да отвориш и да прочетеш нещо?Какъв app synq те гони?!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.