Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос относно инсталиране на iFile

Featured Replies

Публикувано

Здравейте , интересуваме има ли начин да се инсталира iFile без джейлбрейк и съответно без сидиа ? За 10.0.2 става въпрос . Прочетох няколко материала из мрежата относно това , но нямах успех .Благодаря предварително . Поздрави !

Публикувано

Интересно ,ще следя темата

Публикувано

Ако имаше такъв начин, защо по дяволите ни е джейла? :)

Публикувано

Има начин,но достъпа до системата е ограничен!ipastore или ipwnstore платен абонамент за година и ще имаш ifile,I transmission.....Всички преминаха към платени абонаменти и според мен това е причината да не се бърза с джейла!AppAdict,AppCake,Pangu мисля също предлагат услуги за около 10-15 долара на година :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Разбирам . Не ми става ясно обаче съвсем какво ще получа срещу тези 13$ примерно за ipwnstore? До колкото схванах това е някакъв платен стор за апликации , но замества ли това джейлбрейка като възможности ? Иначе казано оправдано ли е заплащането на тази услуга ? :)

Публикувано

Зависи какво търсиш!Ако са туикове,няма да намериш!Всички кракнати приложения получаваш тук за 17$ на година
https://ipastore.me/ipastore-premium/
Това получаваш от ipwnstore
https://secure.ipwnstore.me/app-library/

Публикувано

Само нямам идея за какво ти е iFile?

Публикувано
  • Автор

И аз не съм сигурен :) За това поставих въпроса , защото не бях на ясно какво получавам при джейлбрейк и какво чрез горните платени услуги :) Извинявам се за може би неадекватните въпроси , но това ми е първата работа с iOS , мигрирах от андроид :) , та за това така съм малко в невидение още :) Благодаря !

Публикувано

Някой ползва ли от по горе представените платени услуги. Интересува ме конкретно iFile и iTranssmision дали работят на устройство без джейл. И по пътя на логиката би трябвало appsync да е излишен.

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Хората са сложили много точно описание!Ако не го разбираш,ползвай транслатор.YouTube също помага в случая:)

Публикувано

Благодаря за изчерпателния отговор. :D

Публикувано

Поне направи ли си труда да отвориш и да прочетеш нещо?Какъв app synq те гони?!7f08f10ab8ca70ec6237add3bcee9459.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.