Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Все пак да попитам...някой ползва ли услугигите им?

https://ipastore.me/

• Отговори 136
  • Прегледа 47.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Почти всяка тема във форума започва за едно и свършва съвсем другаде?Какво грешно попитах,че получавам информация за неща които знам!Аз в кулинарната тема намесвам ли се?Мълча си,възхищавам се и си во

• Колко пара потрошихте да храните паразити, вместо да си купите само крайно необходимия софтуер...За 12 години(откакто има Апстор и МакАпстор) съм дал има-няма 300$ за програми, които до ден днешен раб

• Саше, не става въпрос за приложения на аванта. YouTube++, Cercube, iTransmission,iTorrent, Popcorn,Kodi..За това им плащам. Естествено, че мога и без тях. Малко по-свободен си така

Добавени снимки

Публикувано

Не виждам смисъл от тази услуга. Имам MrMC media center и IP телевизия. Не виждам смисъл да им плащам за едно KODI, POPCORN, МАМЕ и бразузър.

Редактирано от mirror

Публикувано
  • Автор

Ти прочете ли изобщо какво предлагат?Какво общо има какво имаш ти?

Публикувано

Предлагат подписване на приложения за 1 година и тия приложения са 8 на брой за Apple TV.

Редактирано от mirror

Публикувано
  • Автор

Значи си чел донякъде:)Премиум абонамента за IOS ?Нещо?

Публикувано

Явно просто не съм техния клиент, защото няма какво да ми предложат :).

Публикувано
  • Автор

В такъв случай пишеш за нищо и не си прочел въпроса ми

Публикувано

@gogi6, абонирай се за услугата и кажи точно за какво става въпрос, кои са предимствата и недостатаците на ipastore.

Публикувано
  • Автор

Ок:)Веднага

Обаче ти не си за тях,както сам каза имаш каквото ти е необходимо
Публикувано

Извинявай gogi6, виждам че не е по темата но може ли да попитам за колко време ти се зарежда телефона. Защото моя iPhone 7 се зарежда за между 5 и 6 часа. Това нормално ли е, защото предишния ми iPhone 5s се зареждаше нормално за 2 часа. Мерси предварително.

Публикувано
преди 1 час, mirror написа:

Не виждам смисъл от тази услуга. Имам MrMC media center и IP телевизия. Не виждам смисъл да им плащам за едно KODI, POPCORN, МАМЕ и бразузър.

На MrMC не можеш да инсталираш Fusion TV на Булсат , ако не се лъжа ?

Мисля да ги пробвам ipastore , днес ще ходя за apple tv 4 от технополис.

Редактирано от londongunner

Публикувано
  • Автор

Да,но идеята е малко по-различна!Не става въпрос само за tvOS,а премиум пакета за IOS!И офертата за apple tv също е добра!Иначе в интерес на истината MrMC за гледане на IPTV(не булсат) е доста по-добро от Коди,но това е друга тема

Публикувано

Да премиум наистина е по-добре, но не мога да разбера от сайта им , дали мога да го ползвам този пакет с windows pc , тъй като не разползгам с mac ?!

Публикувано
  • Автор

Премиум пакета е само за IOS,доколкото разбирам и дава достъп до AppCake !Освен това може да подписваш приложения до 1GB директно на устройството си със сертификат 1 година.Набарваш .ipa файл,отваряш го през телефона и си го инсталираш директно.Така си го обяснявам аз.Ако ти трябва за atv,не е нужно да инсталираш нищо на компа!Сваляш и инсталираш с iFunBox.Поне при ipwnstore е така

Публикувано

@londongunner, на MrMC не може да сложиш KODI, но не ми и трябва, защото гледам IP телевизия, а и качеството на Булсата не ми харесва.

Публикувано

Ще ползвам най-вече Plex , а за iptv ще мина на лс !

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

За мен Apple TV-то е една от най-добрите ми покупки, абсолютно цялото семейство ползва устройството за игри и мултимедия.

Публикувано
  • Автор

Почти всяка тема във форума започва за едно и свършва съвсем другаде?Какво грешно попитах,че получавам информация за неща които знам!Аз в кулинарната тема намесвам ли се?Мълча си,възхищавам се и си водя бележки.Ей тва е!Няма нужда от безмислени писания!Като ми излезе нотификация,очаквам нещо по темата,която следя.Нямаше ли тема за AppleTv?Там да се възхищаваме викам..

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Това coming soon почва доста ,да ме дразни .Тъкмо се навих да го напазарувам и взеха да си ъпдейтват сайта изведнъж....

Замислям се за ipwn store , но евреина в мен ме възпира . 

Редактирано от gosta

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ами аз отдавна се чудех и сега се реших накрая. Платих за премиум абонамент 20$ и ще чакам утре email с активация, пък да видим какво ще е... Впрочем някой друг да я ползва вече тази услуга тук или аз ще съм първия :):)

Публикувано
  • Автор

Аз съм с iPwnStore,което работи без грешка:)

Публикувано

Вече и аз :) идеално е!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да разбирам ли, че с тези приложения, мога да инсталирам кракнати приложения? Ако е така и аз скачам, само ми кажете кое от двете да избера?

Публикувано
  • Автор

Да,това което съм написал

И другите стават.Въпрос на избор
Публикувано

Оправих се..

Редактирано от andro89

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.