Публикувано Октомври 26, 20169 гд Все пак да попитам...някой ползва ли услугигите им? https://ipastore.me/
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Не виждам смисъл от тази услуга. Имам MrMC media center и IP телевизия. Не виждам смисъл да им плащам за едно KODI, POPCORN, МАМЕ и бразузър. Редактирано Октомври 26, 20169 гд от mirror
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Автор Ти прочете ли изобщо какво предлагат?Какво общо има какво имаш ти?
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Предлагат подписване на приложения за 1 година и тия приложения са 8 на брой за Apple TV. Редактирано Октомври 26, 20169 гд от mirror
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Явно просто не съм техния клиент, защото няма какво да ми предложат :).
Публикувано Октомври 26, 20169 гд @gogi6, абонирай се за услугата и кажи точно за какво става въпрос, кои са предимствата и недостатаците на ipastore.
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Автор ОкВеднага Обаче ти не си за тях,както сам каза имаш каквото ти е необходимо
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Извинявай gogi6, виждам че не е по темата но може ли да попитам за колко време ти се зарежда телефона. Защото моя iPhone 7 се зарежда за между 5 и 6 часа. Това нормално ли е, защото предишния ми iPhone 5s се зареждаше нормално за 2 часа. Мерси предварително.
Публикувано Октомври 26, 20169 гд преди 1 час, mirror написа: Не виждам смисъл от тази услуга. Имам MrMC media center и IP телевизия. Не виждам смисъл да им плащам за едно KODI, POPCORN, МАМЕ и бразузър. На MrMC не можеш да инсталираш Fusion TV на Булсат , ако не се лъжа ? Мисля да ги пробвам ipastore , днес ще ходя за apple tv 4 от технополис. Редактирано Октомври 26, 20169 гд от londongunner
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Автор Да,но идеята е малко по-различна!Не става въпрос само за tvOS,а премиум пакета за IOS!И офертата за apple tv също е добра!Иначе в интерес на истината MrMC за гледане на IPTV(не булсат) е доста по-добро от Коди,но това е друга тема
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Да премиум наистина е по-добре, но не мога да разбера от сайта им , дали мога да го ползвам този пакет с windows pc , тъй като не разползгам с mac ?!
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Автор Премиум пакета е само за IOS,доколкото разбирам и дава достъп до AppCake !Освен това може да подписваш приложения до 1GB директно на устройството си със сертификат 1 година.Набарваш .ipa файл,отваряш го през телефона и си го инсталираш директно.Така си го обяснявам аз.Ако ти трябва за atv,не е нужно да инсталираш нищо на компа!Сваляш и инсталираш с iFunBox.Поне при ipwnstore е така
Публикувано Октомври 26, 20169 гд @londongunner, на MrMC не може да сложиш KODI, но не ми и трябва, защото гледам IP телевизия, а и качеството на Булсата не ми харесва.
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Ще ползвам най-вече Plex , а за iptv ще мина на лс !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 26, 20169 гд За мен Apple TV-то е една от най-добрите ми покупки, абсолютно цялото семейство ползва устройството за игри и мултимедия.
Публикувано Октомври 26, 20169 гд Автор Почти всяка тема във форума започва за едно и свършва съвсем другаде?Какво грешно попитах,че получавам информация за неща които знам!Аз в кулинарната тема намесвам ли се?Мълча си,възхищавам се и си водя бележки.Ей тва е!Няма нужда от безмислени писания!Като ми излезе нотификация,очаквам нещо по темата,която следя.Нямаше ли тема за AppleTv?Там да се възхищаваме викам..
Публикувано Ноември 8, 20169 гд Това coming soon почва доста ,да ме дразни .Тъкмо се навих да го напазарувам и взеха да си ъпдейтват сайта изведнъж.... Замислям се за ipwn store , но евреина в мен ме възпира . Редактирано Ноември 8, 20169 гд от gosta
Публикувано Ноември 18, 20169 гд Ами аз отдавна се чудех и сега се реших накрая. Платих за премиум абонамент 20$ и ще чакам утре email с активация, пък да видим какво ще е... Впрочем някой друг да я ползва вече тази услуга тук или аз ще съм първия
Публикувано Ноември 19, 20169 гд Да разбирам ли, че с тези приложения, мога да инсталирам кракнати приложения? Ако е така и аз скачам, само ми кажете кое от двете да избера?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.