Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Преди малко го инсталирах и активирах. Реално се инсталира един нов App Store :) със кракнатите приложения които ги има в appcake .
3e06eb15ec20f5d5d5c93e1f0e320e6a.png62e26ad3270a6c87a8f2026e16af70ec.png

• Отговори 136
  • Прегледа 47.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Почти всяка тема във форума започва за едно и свършва съвсем другаде?Какво грешно попитах,че получавам информация за неща които знам!Аз в кулинарната тема намесвам ли се?Мълча си,възхищавам се и си во

• Колко пара потрошихте да храните паразити, вместо да си купите само крайно необходимия софтуер...За 12 години(откакто има Апстор и МакАпстор) съм дал има-няма 300$ за програми, които до ден днешен раб

• Саше, не става въпрос за приложения на аванта. YouTube++, Cercube, iTransmission,iTorrent, Popcorn,Kodi..За това им плащам. Естествено, че мога и без тях. Малко по-свободен си така

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Ей затова няма джейл !

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

След доста интензивно ползване услугите на IpwnStore,мога да кажа,че нямам никакви забележки!Както за Atv,така и за IOS!

Публикувано

И аз съм доволен общо взето от ipastore. На два пъти се случваше приложението им да спира да работи както и всички инсталирани през него програми поради отхвърляне на подписа ( такова обяснение дават от ipastore) явно от Apple водят и те борба против тези услуги :). , но до 12 часа ми изпращат линк за излекувана нова версия :) от ipastore. Единственото неудобство е че след това трябва да преинсталирам и всички други приложения които съм имал от там.

Публикувано
  • Автор

Това е заради кракнатите приложения,които предлагат!IpwnStore няма официален стор за такива,но можеш да си ги свалиш от AppCake през сафари и да ги подпишеш.Но работи засега безотказно

Публикувано

Да това го знам, не знам обаче защо и дали и при теб е така, но не могат да се подписват приложения по големи от 1GB. Това си го пише в условията на сайта де. Неприятно е защото исках например да пробвам една игра ( струва 3€) ще си я купя но исках да я тествам първо. Тя има я е ipastore но при опит да а изтегля ми изписва след малко singing failed. Както и да другото е Ок 

Публикувано
  • Автор

F1 2016 тествах и нямаше проблем!2.56 гб беше

Публикувано

Aerofly fs 2 не мога аз, и тя е толкова като размер.

Публикувано

Трябва да имаш поне 5-6 гиги свободни,ако искаш да я свалиш.Може и повече.

Публикувано

Къде? Ако е на телефона имам малко над 60GB свободни....

Публикувано

Значи е друг проблема

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Проблема е,че ipastore не подписва .ipa по-големи от 1GB

Публикувано
  • Автор

AeroTV-ново в iPwnStore b374b6795048ae3c5725d0e22b224341.png

Публикувано
  • Автор

Spotify плащам,но да кажа,че в IPwnStore музикалните услуги работят перфектно:)Deezer,Napster,Pandora!Няма нужда от VPN

Публикувано

И във ipastore ги има, пробвах spotify, макар че съм го плащал, работят premium функциите без download за слушане offline.

Публикувано
  • Автор

Да,но Pandora и Napster имат гео рестрикции!Опитай и виж дали работят за да споделиш:)

Публикувано

Pandora работи. Napster не съм го теглил f52a72981121efecdba2a184b5ee9a27.jpg

Публикувано
  • Автор

Е логни се де:)

Публикувано

Е като казах че работи имах предвид че съм се логнал и пуснах музика, нищо че съм направил шот само на стартовия екран

Публикувано

Пуснах някакво парче са свири и си свири :) но като натисна върху него и ме изхвърля програмата, явно не работи съвсем коректно. Както и да е. Аз си слушам spotify принципно. Даже се надявам някой ден да пуснат Tidal за България.

Публикувано
  • Автор

Идеята на форума е,ако откриеш нещо интересно и прецениш,че на някой ще му е от полза,да споделиш:)Тестваш и толкоз.То и аз ползвам Spotify ,но опитвам:)Pandora и Napster не работиха до последния им ъпдейт,та затова..

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Искам ,да си ъпна Коди-то на тв-то с последната версия от ipwn store.

Интерсува ме , направо върху старото ли да инсталирам и ще си загубя ли настройките?

Благодаря

Публикувано
  • Автор

Върху старото:)

Всъщност сега незнам дали няма да го инсталира като нов app,че e RC
Публикувано

Не се инсталира като нов ап , а ми ъпдейтна кодито и ми запази всички настройки. Тествах тъкмо сега.

Публикувано
  • Автор

На мен ми се инсталира като нов app и в инфоро ми пише beta 7.Трябва да е RC!При теб как е?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.