Публикувано Януари 5, 20179 гд Аз инсталирах първо директно ,по-рано( преди 2 месеца ) първата бета на 17 и може би затова ми го ъпдейтна . Ако бях с 16 вероятно щеше да го инсталира като нов апп. Мога само да гадая.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 10, 20178 гд Автор За любителите на спорта с абонамент в ipwnstore или Ipastore препоръчвам SlickTV!Може да свалите :https://www.dropbox.com/s/2ist24q1xj0nm1u/SlickTV%20.ipa?dl=0И да подпишете приложението
Публикувано Юли 26, 20178 гд Някакъв друг вариант за подписване на приложения остана ли ? Не ми се плащат празни пари и след месец два да се покрият ...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20178 гд Автор Е как да им пиша,моя сертификат не е в списъка с изтекли!Преди,когато ги задействах през PayPal реагираха веднага!Двата месеца изтекоха обаче и сега никакъв отговор!
Публикувано Юли 26, 20178 гд Аз им писах през съпорта им, от страницата!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20178 гд Не, посочваш, кога си закупил пакета!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 26, 20178 гд Автор Мога ли да помоля за скрийншот на страницата от където си направил заявка за подмяна?Може и на лични!
Публикувано Юли 26, 20178 гд Автор Някакъв друг вариант за подписване на приложения остана ли ? Не ми се плащат празни пари и след месец два да се покрият ...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro TuTu засега са сериозни,но там не можеш да подписваш!Каквото има,това е!
Публикувано Юли 27, 20178 гд От два месеца насам им пиша и никакъв отговор. Взеха парите и казаха чао.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 27, 20178 гд Много се мъчите с тия програмки, че и парите ви взимат! Ще взема да пусна един джейл за 11-та версия, ако ми остане време..
Публикувано Юли 28, 20178 гд Аз за моя iPad първо платих за ipwnstore, но след месец греда и никакъв съпорт. В началото на Юни платих Premium пакет на ipastore, който преди два дни започна да крашва. Попълних полетата в този сайт и след няколко часа получих линк с активация http://replace.ipastore.me Сега пак имам работещо kodi и Exodus, които са причината за всичките тези гимнастики. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.