Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Защо iTunes не ми дава да добавям определени песни?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Нов съм в Apple средите и тепърва се сблъсквам с някои трудности. :) Търсих отговор на моя въпрос, но така и не успях да намеря, надявам се да въпросът ми не е твърде глупав. По-голяма част от песните успешно успях да ги добавя в iTunes библиотеката и след това на телефона, но някои песни просто не ги добавя (не изписва нищо, просто нищо не се случва). Пробвах както от File -> Add file/folder to Library, така и да ги drag-на до библиотеката, но без успех... Благодаря предварително! 

Публикувано

Какъв е формата на отхвърлените?!

Публикувано
  • Автор

.flac По принцип повечето ми песни са .flac, при останалите нямаше проблем. :unsure:

Публикувано

.flac не се поддържа от iTunes. Ако държиш да се запази качеството, конвертирай в .alac.

http://www.bigasoft.com/articles/how-to-convert-flac-to-apple-lossless-audio.html

Публикувано

Другия вариант да си качиш Flac директно на телефона е чрез iTools. Инсталирай си плеър на телефона който поддържа flac например foobar2000 и през iTools качваш песните в него.

Публикувано
  • Автор

Стана! Благодаря ви много!!!! 

Публикувано
12 hours ago, Ангел Арнаудов said:

Другия вариант да си качиш Flac директно на телефона е чрез iTools. Инсталирай си плеър на телефона който поддържа flac например foobar2000 и през iTools качваш песните в него.

С тюнса не може ли? Може човекът да не иска да си кичи компа с китайски софтуер!

Публикувано

Не може директно flac с тюнса нали. Споменах метода защото така си спестява конвертирането.

Публикувано

Питах с тюнса не може ли да ги качи в плеъра, вместо да сваля допълнителен софтуер, не дали не може да ги просвирва. Очевидно освен иронията, ти убягват и техническите подробности.

Публикувано
  • Автор

При мен iTunes не ми позволява изобщо да добавя .flac песни към библиотеката, следователно и да ги кача на телефона. След като ги конвертирах в .ALAC, успях успешно да добавя всички песни и да ги кача на телефона. 

П.П. Извинявам се, ще си позволя да задам в тази тема и друг въпрос, който няма връзка с iTunes, за да не пълня раздела с глупави въпроси. App Store ми отхвърля дебитната карта, като ми казва: "Your payment method was declined.". Каква може да е причината? Картата е VISA electron. 

Публикувано

Има ли пари в нея?

Публикувано

@Citizen8200 ако имаш регистрация в paypall, купи си Gift Card на Apple от ebay примерно за 10,20 или колкото ти се дават долара. Ще получиш кода от картата или физически картата с кода, вкарваш го в акаунта си в сторето и паричките ти ще са там и ще са ти на разположение да си плащаш, без да се занимаваш с излишни регистрации на карти. Давам ти алтернатива само.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.