Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6s Проблем с батерията

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!

Имам проблем с батерията на IPhone 6s.  Няколко пъти телефона се изключва, когато батерията е на 8-9%, не обърнах особено внимание, защото все пак процента е под 10. Но вчера телефона ми се изключи на 30%. Изчаках малко, включих го пак, видях батерията, че показва 30% и пак се изключи. Да уточня, че след изключването, като пробвам веднага да го включа ми показва, че няма батерия. Порових се из нета и попаднах на една статия, в която се съобщаваше за същите проблеми със батерията на IPhone 6s, когато телефона се изключва сам с батерия над 20%. Също така в статията пишеше, че от Apple сменят батериите на телефони произведени септември/октомври 2015г, явно нещо дефектира в батерията при тях. Моят телефон до колкото успях да видя е произведен септември 2015. Та искам да ви попитам дали знаете, как и дали мога да се възползвам от тази опция на Apple.

Също така приемам съвети за проблема ми с батерията. Ако не могат да ми я сменят какво бихте ме посъветвали да направя?

Давам линк към статията:

http://applefansbulgaria.com/apple-предлага-безплатна-смяна-на-батерия/

Публикувано

Ако потърсиш в темата за батериите, е описано точно замяната и в Креатив център.

Публикувано

Тъй като тук нямаме магазин на Аpple, свържи се с Креатив център, които са оторизиран сервиз, те проверяват по серийния номер, което и ти можеш да направиш през линка в статията и ще ти сменят батерията, ако отговаря на условията. Сервиз имат в София и Варна мисля беше, но можеш и да им го изпратиш.
http://creativecenter.bg/контакти/

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Извинявам се тогава. Уж търсих, но си признавам - само в тази тема. Сега ще потърся. Благодаря Ви

Публикувано
  • Автор
4 minutes ago, dessyteneva said:

Тъй като тук нямаме магазин на Аpple, свържи се с Креатив център, които са оторизиран сервиз, те проверяват по серийния номер, което и ти можеш да направиш през линка в статията и ще ти сменят батерията, ако отговаря на условията. Сервиз имат в София и Варна мисля беше, но можеш и да им го изпратиш.
http://creativecenter.bg/контакти/

Извинявам се, ама не можах да видя линк в статията където да проверя кога е произведен телефона ми. Проверих, чрез едно приложение. Най-добре ще е да си питам директно в Креатив център как стоят нещата. Благодаря ви за информацията :) 

Публикувано

Да, линкът е само към условията на програмата, моя грешка - звънни в Креатив :)

Публикувано

Ако 4 и 5 символ от серийния номер на IPHONE 6S са:

Публикувано

Програмата явно не важи за 6s Plus. Писах на криейтив и не ми го отговориха директно, но след 2-3 прочитания разбрах. Бяха твърде заети да ми описват таксите и цените.
Да се надяваме тогава, че 10.2 ще оправи нещата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Само за 6s е. Аз им писах, отговориха ми много бързо. Трябва да го занеса за диагностика и ако има проблем с батерията ще ми я сменят. 

Благодаря на всички отзовали се :) 

Редактирано от anych

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Аз имах подобен проблем, с разликата, че моят гаснеше без значение колко % батерия е останала (6s). Не фигурираше в списъка с дефектните батерии, но телефонът ми ще бъде заменен. Първоначално от оператора ме убеждаваха, че е софтуерен проблем и се опитаха да ме отпратят, но след мое настояване в крайна сметка го взеха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.