Публикувано Декември 12, 20169 гд Днес влизам във форума и не откривам тази тема. Аз ли нещо недовиждам или..? В търсачката също не ми излиза. преди 1 минута, Aveliky написа: За съжаление предишната тема е изтрита погрешно и няма възстановяване. Ще се наложи да се продължи обсъждането тук в нова тема.
Публикувано Декември 12, 20169 гд За съжаление предишната тема е изтрита погрешно и няма възстановяване. Ще се наложи да се продължи обсъждането тук в нова тема.
Публикувано Декември 12, 20169 гд Няма я още при мен, но като дойде ъпвам вече, че съм с девятката както си дойде от магазина Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 12, 20169 гд Автор Ъпдейтваммм.. ----------- P>S То не дава да го барнеш след ъпдейта бре Редактирано Декември 12, 20169 гд от georgi4
Публикувано Декември 13, 20169 гд Аз съм с последната публична бета и не ми излиза ОТА ъпдейт.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 13, 20169 гд През туньо ако дам ъпдейт дали ще излезе.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 13, 20169 гд Направих ъпдейт от 10.2 beta 7 до 10.2 official чрез рестор. На Iphone SE е без проблеми.
Публикувано Декември 13, 20169 гд Даа само с ъпдейт не става, казва ти че си с последната версия.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 13, 20169 гд Ресторнал е просто [emoji4] Той ресторнал,ама да не подведе някой да настройва всичко отново
Публикувано Декември 13, 20169 гд Би трябвало да няма такава!Но при мен с бетата за втори път имам проблем с блутута.Направих рестор и проблема го няма засега Другото странно нещо е,че с бетата не ми работеше коректно AdBlock:(Сега съм железен
Публикувано Декември 13, 20169 гд На мен така една от версиите на деветката мисля, не ми се появи и ъпнах през тюнса.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.