Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
Ползвам приложението отдавна и това предупреждение винаги го е имало. Не се притеснявайте, няма страшно. Иначе решава проблема с паметта само временно, защото приложенията след това доста бързо отново натрупват кеш. 

С всеки cleaner е така.iCleaner в Cydia има опции за настройване,това е разликата.Всъщност,това което съм постнал е единствения начин за почистване на iOS 10.2 и всеки действа на своя отговорност.Аз лично съм доволен:)Фейса ми беше 900мб,а не го ползвам често.Както казах,3.5 ГБ изчистих и още имам телефон!Имам навика да тествам,преди да поствам.

• Отговори 515
  • Прегледа 41.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Страхотна опция в iOS 10 за тези с малки деца, които обичат да си играят с телефоните на мама и тате. Guided Access е опцията и се намира в General/Accessibility. Може и от по-стара ОС да е, но аз я

• Още докато се качваше видях, че батерията е много по-добре. Даже качва проценти ... оффф той пък зака,ен за зарядното ???

• Може да минете на лично че да не ви изплющя

Публикувано

При мен изтри кеш само от снимките. Това, за което ми трябваше да почисти, бе Withings home, която ми е натрупала 3.5 ГБ кеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Няколко пъти го пусна,да?

Публикувано

Да.

Публикувано

c4ff43cbcbfea83b90c7a59e992b9193.png

Публикувано

Дано са оправили нещата. С чисто нова батерия днес пак ми изгасна на 30% при опит за снимка.. 

Публикувано
  • Автор

..предполагам, сменена в оторизираният сервиз

Sent from my iPhone 7

Публикувано

Не, сам си я смених. Проблемът или е софтуерен, или е хардуерен свързан с чип (това ми казаха в сервиз). А може и да е съвкупност от двете. Не е батерията виновна. 

Публикувано

Въпросът за батерията при 6/6S/6S Plus и мен живо ме интересува дали е решен...

Публикувано

Dream, мен ми смениха батерията и не ми е изгасял, а си изгасяше редовно. След смяната мислех даже рестор да правя но викам нека видя как е 2/3 дена. То коренна разлика и даже рестор не съм правил. А му правих тестове в студа с камерата и фенерчето постоянно при различни % на батерията и нема проблем. Дано е от софта но на дали.

Публикувано

Според отзивите от бетите не е решен, но ще видим след някой друг ден.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

..едва ли ще бъде решен, според мен е проблем не само в батерията а и в контролера на зареждането

Sent from my iPhone 7

Публикувано

Е как тогава на всички със сменени батерии,( по програмата на Apple), спират да им се изключват телефоните? Никой не е споменавал да са му сложили спец. софтуер.

Публикувано

Доста хора в macrumors форумите пропищяха, че дори със сменена батерия, проблемът се завръщал след 3-4 седмици. Дори такива със изцяло сменени апарати се оплакват, че идва момент в който пак си се икключва устройството с 15-20% останал заряд...

При мен засега се държи, да видим докога...

Публикувано

Аз си мисля, че това е нещо хардуеърно. Сменям 5ти апарат за година и два месеца и всичките сменени ми правеха номера с батерията, засега този като по чудо не изключва, та да видим!!!

Публикувано

Трябва да споменем, че проблема не е само при 6S!

Публикувано

Е това не го знаех вече!

Публикувано

Няколко лесни начина за запазване на SHSH2Blobs за евентуален downgrade
http://www.iblogapple.com/2017/01/07/how-to-save-shsh2-blobs-for-downgrading-with-tsschecker-for-ios-10-2-jailbraek/

Публикувано

Моя телефон вчера също го оставих в Теленор ,а от там нататък да се оправят ,защото ми омръзна като стане на 20-30% и да не мога да разчитам на телефон за близо 2000 лв които съм дал.Всичко е хубаво с апарата и ios  ,но тази батерия направо ме отказва от тази марка ,надявам се да сменят каквото сменят и да работи нормално защото го ползвам вече 15 месеца и доста свикнах с него.Не ми се връща за постоянно на  андроид-въпреки че сега ще ползвам около 1 месец стария samsung note1,проблема при него ,че телефона е много стар и батерията не държи ,трябва да го зареждам по два пъти на ден-за сега ще е така.В теленор ми казаха ,че сигурно след оглед ще сменят апарата,явно доста върнати телефони има за кратко време щом така ми казаха.

Публикувано

Аз явно съм егати късметлията. Няколко апарата и никакви драми с изключване, батерия и тн.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано
Аз явно съм егати късметлията. Няколко апарата и никакви драми с изключване, батерия и тн.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Чи то нищу ние :)

Публикувано

ed7e7a64a533d5727b0f5f448b8da998.jpg

Тиатър моуда липсвал!Ей сега няма заспиване:)
Публикувано

И????

Публикувано

Ползващите сертификати от определени сайтове като IPwnStore да стоят далече от 10.3

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.