Публикувано Декември 14, 20169 гд Здравейте, от няколко дни използвам мобилното приложение на Gmail-а. Когато изпращам мейл през компютъра, той винаги се запазва в Изпратени. Но когато изпратя през телефона не се запазва. Знаете ли къде са настройките и как да направя така, че мейлите да се запазват? Благодаря!
Публикувано Декември 14, 20169 гд Току що пробвах и при мен си отива в изпратени. Настройки не съм правил никога.
Публикувано Декември 14, 20169 гд И при мен е така и винаги е било, не знам дали има значение, но имейлът ми е въведен отделно в настройките като акаунт.
Публикувано Декември 14, 20169 гд Автор Как така отделно в настройките като акаунт? Ползваш мейл приложението на iphone, а не това на gmail-а ли?
Публикувано Декември 14, 20169 гд Не, просто съм го добавила като акаунт, не знаех някога дали трябва или не и понеже контактите си ги съхранявам там, го добавих, това е единственото по-различно нещо, затова го споменах, иначе си ползвам приложението и никога не съм му пипала настройките, освен че съм си правила разни папки вътре.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 14, 20169 гд 3 hours ago, peppu said: Как така отделно в настройките като акаунт? Ползваш мейл приложението на iphone, а не това на gmail-а ли? Аз ползвам вградения iOS клиент за Gmail и си работи перфектно. Всичко си отива на мястото и не виждам смисъл от още един допълнитлен app. Редактирано Декември 14, 20169 гд от @lex79
Публикувано Декември 14, 20169 гд Чак пък най-големия боклук ... Аз го ползвам от доста години и имам настроени няколко различни пощи и си работи екстра. Включително и с абв поща.
Публикувано Декември 14, 20169 гд Всеки си има причини да ползва или не нещо, на мен лично ми е объркващ вградения ап, с настройките не мога да се оправя, а и от както се помня ползвам gmail и ми е много по-лесно да си го инсталирам и ползвам, вместо да се мъча да настройвам другия. Странно ми е само защо при колегата така не се подреждат съобщенията в нужната папка, ще следя темата, за да разбера Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 14, 20169 гд Автор Нотификацийте на вградения Mail не ги бива. Одеве направих експеримент и пратих мейл от една абв поща към моята в gmail и ме извести единствено gmail приложението. А вградения Mail трябваше да го отворя за да видя, че имам ново писмо, което не е изобщо ок.
Публикувано Декември 14, 20169 гд Няма Push за Gmail,кошчето не може да се чисти наведнъж(поне преди беше така)..Spark ползвамВсе едно аз съм писал как трябва да работи
Публикувано Декември 14, 20169 гд Кошчета вече се чисти наведнъж, както и спам папката, за push не знам къде да проверя, за да ти кажа.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 14, 20169 гд Автор Пробвах го ios mail-a, но много постен и семпъл ми се струва отвътре. Gmail app-a е по-раздвижен, по-изпипан и поне на мен повече ме привлича.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.