Публикувано Декември 16, 20169 гд На Cult of Mac има някаква намалена оферта за лайф-тайм VPN само за 29$ ТУК ако са стабилни да го зимам? Някой ползвал ли го е?
Публикувано Юли 31, 20187 гд Да попитам и аз... Търся VPN платен. Ще го ползвам на всичко, като започна от рутера. Изпуснах прилични оферти и сега се озъртам за нещо подходящо.
Публикувано Юли 31, 20187 гд Аз ползвам "Shimo"- безплатно, върши работа. Лошото е, че скороста се определя от сървъра с койте сте свързани.
Публикувано Юли 31, 20187 гд Гоги6...искаш през телефона да се закачиш някъде си и да ползваш ВПН? В смисъл не те интересува приложение а услугата?
Публикувано Юли 31, 20187 гд Искам да ползвам на рутера и на 2-3 у-ва! Намерил съм нещо за 40 долара liftime лиценз за 5 у-ва.
Публикувано Юли 31, 20187 гд Тип на ВПН-а който ти трябва? (pptp, l2tp...)? Очаквана скорост? Иначе 40 $ еднократно си е оферта.
Публикувано Юли 31, 20187 гд Автор Аз имам тези от около година и половина VPN unlimited (руснаци са) бяха 29$, нямам проблеми ползвам ги от време на време да си местя локацията за разни сайтове. До 5 устройства и апликациите са ок за ябълките. Редактирано Юли 31, 20187 гд от profusion
Публикувано Юли 31, 20187 гд Точно тях имам предвид! Бави ли трафика? В момента са 39 USD. Благодаря!
Публикувано Юли 31, 20187 гд Искат DD-WRT или Tomato за рутера. Незнам дали ще има проблем с Xiaomi рутери? Направил съм запитване..
Публикувано Юли 31, 20187 гд Автор Кажи страна да ти пусна спийдтест? ПП ако те интересува конкретен сайт питай защото някой провайдери бачкат други не с някой претенциозни сайтове които имат ВПН блокъри. Редактирано Юли 31, 20187 гд от profusion
Публикувано Ноември 21, 20187 гд Някой да ги е пробвал със коди?Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.