Публикувано Февруари 10, 20179 гд Пробвах всичко, дори и това, което си пратил не ми дава да инсталирам, поради същата причина.Sent from my iPhone using Tapatalk Изтегли сидия като деб и инсталирай айфайл, изтрий сидия и я инсталирай през айфайл пак и виж как е!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 10, 20179 гд Гледам доста туикове си наредил излекувани?Не се учудвай!Първо си помогни сам,като ги махнеш и после ще мислим, ако проблема продължава.Видях,че всъщност нямаш нито един платен туик,така че няма смисъл да се оплакваш
Публикувано Февруари 11, 20179 гд Автор Ако има мераклии за AppSync за ИОС 10.х: http://www.cydiahacks.net/appsync
Публикувано Февруари 12, 20179 гд Автор половината приложения които ползвам искат аппсинк ... Редактирано Февруари 12, 20179 гд от danvan
Публикувано Февруари 13, 20179 гд Има си начин за ползване на кракнати приложения,без appsync на джейлнати у-ва!Инсталирате Immortal от Cydia.Теглите си каквото ви трябва от AppCake примерно през компютър и инсталирате със Cydia Inpactor.7-дневния сертификат става безсроченТук има някои интересни нещаhttps://hollr2099.net/ipas.htmlМоже да си ги подпишете и с IpwnStore примерно
Публикувано Февруари 13, 20179 гд Автор Не се гаси туй що не гасне Сега остава да подкарат джейла за 10.2 на седмицата Редактирано Февруари 13, 20179 гд от danvan
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Автор Брадясах с таз седмица ... хем знам че тодеско с нищо не е длъжен, ама много ме дразнят туитовето му напоследък ...
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Ще кажеш, че тия дето сме без джейли и рут направо ползваме Нокия с фенерче ... Редактирано Февруари 16, 20179 гд от Asen_77
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Изтече ми сертификата и изтрих yalu , след това го свалих от tutuhelper/vip и джейлнах наново! Но не показва никакъв сертификат в профила , а джейла си бачка на 6 Имам свален от Cydia чекер за това кога изтича сертификата и там ми дава също ,че няма сертификат !!!! Явно са решили проблема с изтичането му. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 16, 20179 гд При VIP на tutu пак няма профил.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Има при инсталирането.Подвърждаваш udid..И при IpwnStore е така.Не се вижда в настройките
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Ахааа да верно,че при инсталиране се взима udidSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Автор преди 4 часа, Asen_77 написа: Ще кажеш, че тия дето сме без джейли и рут направо ползваме Нокия с фенерче ... горе-долу
Публикувано Февруари 16, 20179 гд По-стабилен до сега не са пускали!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Някой с джейл на 10.2 може ли да провери дали мобилното приложение на epay.bg работи, че при мен нещо не е наред!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.