Публикувано Декември 17, 20169 гд Леко прередих разделите във форума. Ако има забележки спокойно може да ги споделите.
Публикувано Декември 18, 20169 гд На мобилната тема, тия снежинки и коледни светлинки ми пречат да натискам по менюто.
Публикувано Декември 18, 20169 гд Нама ги бараш сума лампички натроших днес. Ако не сте забелязали като сложиш показалеца на мишката върху тях се пукат.
Публикувано Февруари 12, 20179 гд Препоръчвам на всички който ползват Тапаталк да пробват сайта през сафари на телефоните си. С новия вид и дизайн на форума, функциолналността е доста повишена и позволява много по-лесно ползване на всичко във форума.
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Саше,научил съм се уж))Форумите обаче чета,благодарение на тапата.Доста по-удобно ми е.Но въпрос на вкус
Публикувано Февруари 16, 20179 гд Даже ако го имаше и на компютъра сигурно пак с тапаталк щях да ги чета. Редактирано Февруари 16, 20179 гд от turieca
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.