Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем при най-новата версия на iTunes

Featured Replies

Публикувано

Здравейте. С Windows XP съм и iPhone 6S / iOS 10.2 (последния официален). До скоро нямах никакви проблеми при качване на музика и видео от PC на телефона през iTunes. Преди няколко дни обаче свързвам телефона си към РС както винаги съм го правил и ми изписва следната грешка: This iPhone cannot be used because it requires a newer version of itunes. Разбира се, опитах да ъпдейтна програмата, но ми изписва: This is the current version. Деинсталирах я и инсталирах последния от сайта на Apple, отново същия проблем. Някой с Windows XP има ли същия проблем и решил ли го е? Ще помоля за помощ. Прибягвам до форума като последна инстанция, вече загубих няколко часа в опити сам да реша проблема, прелистих и много страници в интернет, но нищо конкретно. Благодаря ви.

Публикувано

Като изтриеш тюнса трябва да почистиш всичко свързано с apple!Рестарт и инсталираш наново.Това е единственото което се сещам.

Публикувано
  • Автор

Направих го. Дори след това го инсталирах в нова различна папка. Не и не. :(

Публикувано

Преди време имах подобен проблем и единствено което го оправи,беше преинсталация на windows!Не се сработват добре и това е.Аз съм с windows 7-платен и редовно имам ядове с тюнса

Публикувано
  • Автор

Нямам време да преинсталирам в момента, но след като го направя ще пиша дали се е оправил проблема. А възможно ли е от 2017 година Apple да са "забранили" windows XP?

Публикувано

След като дава да сваляш iTunes за XP,би трябвало всичко да е наред

Публикувано
  • Автор

Точно това си мислех и аз, логично е, но нещо точно там мисля че не е наред. Декември месец качвах успешно, а през това време нищо не съм инсталирал на рс... Дори не помня да съм го включвал. Благодаря ти все пак за отговорите. Все пак ако има някой който е с WinXP и използва в момента успешно iTunes - нека да пише, моля. 

Публикувано

Отдавна спряха поддръжката на хр, последната работеща е от 2014-та или началото на 2015-та.

Публикувано
  • Автор

До преди по-малко от месец всичко ми работеше под XP. Имаш ли нещо работещо, което ще ми свърши работа? Благодаря.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.