Публикувано Януари 14, 20179 гд Колеги,някои нотификации нямат звука само ми излиза на дисплея,че иманещо ново.А на приложението OLX не ме известява,че имам съобщения,Днес на проложение Каталози не ме извести изобщо,че иманов каталог,Благодаря.
Публикувано Януари 14, 20179 гд Проблема е в самите приложения. Например OLX никога не ме е информирало за каквото и да е. След като получа имейл и вляза в приложението виждам. Несмятам че има нещо общо с телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 14, 20179 гд Автор На iPhone 4 понякога получавах известие,че имам съобщение в ОЛХ не винаги
Публикувано Януари 14, 20179 гд От OLX винаги съм получавал незабавни известия. В едно друго приложение обаче (Мачовете по ТВ) - никога на телефона (с 10.2) и винаги на айпада (9.3.3). Та мисля, че трябва да се сърдим на разработчиците, че не са си оптимизирали приложенията за всички устройства и софтуери.
Публикувано Януари 16, 20179 гд Аз тези приложения не ги ползвам,но някой скоро се оплакваше за OLX. Като го разцъках се оказа, че като отвориш настройки, има нотификации и избираш мейл и/или телефон и всичко си идва на мястото .
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате