Публикувано Януари 17, 20179 гд Още един начин за инсталиране на приложения безплатно!При тези има и опция без платен абонамент,но ограничен набор от приложения.Цъкате на regular и действате по реда.Deezer++ и Spotify++ работят http://www.tutuapp.vip/index.php?r=overseaTutu/mobileTutu&lang=
Публикувано Януари 17, 20179 гд Това иска ли плащане при инсталиране от профила?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 17, 20179 гд Погледни добре видеото от линка. Когато отвориш сайта, трябва да избереш regular от горе. Току що опитах с една игра и работи. Единственото преди, което трябваше да се направи е да се избере trust на новия профил, който използва играта. Редактирано Януари 17, 20179 гд от emco83
Публикувано Януари 17, 20179 гд Автор Аз го тествам от 5 дни и засега всичко работи!Безплатната версия имам в предвид. Само на първото инсталирано приложение се разрешава "trust".При следващите няма нужда
Публикувано Януари 20, 20179 гд Автор Ако някой се чуди дали да плаща,ето видео с някои от приложенията които имат.Имат работеща TapeACall pro,понеже някой се интересуваше.Записва изходящи обаждания на сървър
Публикувано Януари 20, 20179 гд Повечето приложения изчезват внезапно или спират да работят. Нито едно от свалените не работи при мен след 24 часа. Пълен т...к според мен. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Януари 20, 20179 гд Сбезплатен акаунт съм, дъщеря ми и жена ми също. Нямаме проблем с нищо свалено, макар и да не съм свалил кой знае какво. Една игра за проба и по една на другите два телефона!
Публикувано Януари 20, 20179 гд Автор Засега няма пълна аванта без джейл.Аз съм им платил и ги наблюдавам.Имат интереси неща,но ще споделя когато съм сигурен
Публикувано Януари 20, 20179 гд Аз не съм свалял нищо, децата свалиха 2 игри и те изчезнаха. Свалих мувибокса, но и него вече го няма. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Януари 20, 20179 гд При мен също след 3 дни работа поиска верификация но не става! Изтрих сертификата и приложенията след което пробвах да ги инсталирам наново с нов сертификат и сега бачкат :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 20, 20179 гд Само бокса искам ама няма, мога ли от друго място да го сваля без джейл? Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 20179 гд Автор TuTuHelper :Apps&Games on regular tutu will be fixed within the next 24 hours.Have a great weekend everyone! #Friday [emoji91][emoji91][emoji91]
Публикувано Януари 24, 20179 гд Автор Ако ви трябва някое приложение,което го няма в библиотеката,не се притеснявайте да ги помолитеОтзивчиви са и действат бързо!
Публикувано Януари 24, 20179 гд Моля,ползващите Popcorn Time да споделят,дали работи коректно.При мен има някакъв проблем.Самото приложение работи,но не ми зарежда избрания филм.Трейлърите си ги пуска,показва,че субтитрите са свалени,но филмите не тръгват.Преинсталирах няколко пъти,но проблема си остава.
Публикувано Януари 24, 20179 гд Автор Това не вярвам да тръгне!Използва id-то на у-вото за да се активира
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.