Публикувано Януари 24, 20179 гд Ако ви трябва някое приложение,което го няма в библиотеката,не се притеснявайте да ги помолите[emoji4]Отзивчиви са и действат бързо! Това само ако си абониран за tutuhelper или и ако ползваш безплатните , че ми трябва facebook++ но не го намирам ?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 24, 20179 гд Абонирах се платих им 9.99$ само,че за изненада сървъра им е бизи и стига до 99% и не ми инсталира платената версия ! Ще почакам !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 24, 20179 гд Автор Delta емулатора препоръчвам за любителите на ретро игричкиЕто от този сайт може да си сваляте игри и директо да ги отваряте с Delta apphttps://www.loveroms.com/roms/super-nintendo
Публикувано Януари 31, 20179 гд Автор Писал съм да добавят Yalu ,за да не е нужно да се закача устройството за комп на всеки 7 дни.Под Apps++ има място за коментари и там може да изразявате желания!Ако сме повече желаещи,ще стане по-бързо
Публикувано Януари 31, 20179 гд При мен нещо не ме изкефи и сега не мога да го махна..... Редактирано Януари 31, 20179 гд от radkov77
Публикувано Януари 31, 20179 гд Изтрх го и си остана една сива, бледа икона Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 1, 20179 гд Тия с номерата се инсталират заедно с други приложения и уж не се виждат, но явно нещо е станало. Върни пак туту, влез в мениджъра и махни всичко и тогава го премахни от сертификата.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 1, 20179 гд Идеята ми беше, че трябва първо да се премахне от мениджъра, а след това да се деинсталира програмата със сертификата, при мен от втората стъпка се маха всичко, но явно нещо е бъгнало и трябва да се коригира.
Публикувано Февруари 1, 20179 гд При мен положението е същото. Това с цифрите се инсталира с Tutu. По-точно се опита да се инсталира няколко пъти и го спрях. Сега си виси сивичката икона
Публикувано Февруари 1, 20179 гд При VIP го нямям този проблем .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 1, 20179 гд Аз го нямам, видях го само като ми се ъпдейтваше една игра, но иначе го нямам, скрито е някъдеSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 6, 20179 гд Да ъпна темата с въпрос към използващите ВиП акаунт. Сега на таблета използвам безплатната версия и ми ще да платя за ВИП. След като инсталирам нещо от regular версията, до седмица сертификата се прецаква и иска верификация, която обаче не минава. Трябва да трия и да инсталирам на ново. Не проблем но аз съм фен основно на едно приложение Happy Chick (страхотен емулатор за много платформи и голяма база от ром-ове за тях), и когато се прецака трябва отново след инсталация да си събирам колекция от ром-ове. При ВИП как е, прецаква ли се сертификата толкова често?
Публикувано Юли 28, 20178 гд Това като го чета да попитам това като заместител на Cydia ли е на не джейлнати телефони ?
Публикувано Юли 28, 20178 гд Автор Не е заместител!Позволява да инсталираш приложения извън AppStore.Кракнати и такива които не се допускат от Apple!Kodi,iTransmission мн.други!
Публикувано Юли 28, 20178 гд Кракнати ама както и другите платформи такива държат до 7-8 дни и после пак пари..или тук инсталираш ли ги и държат ?
Публикувано Юли 28, 20178 гд Ако си с VIP профил не ти трябва сертификат на всеки 7 дни ,инсталираш и си ги ползваш!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.