Публикувано Юли 28, 20178 гд Можеш да пробваш, има и безплатна версия, а после, ако искаш ще си вземеш платената.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 28, 20178 гд Автор В Туту има ли софтуер за запис на разговори, който да работи адекватно? Няма!Такъв софтуер има само в Cydia.
Публикувано Юли 28, 20178 гд Ако не се лъжа ВИП потребителите могат да си искат приложения от туту, може да пробвате, поне в туитър така бяха писалиSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 28, 20178 гд Автор Може да,лично аз съм успявал!Но приложение за запис на разговори няма.Единственото такова е на гърка в Cydia!Всичко друго е измама
Публикувано Юли 31, 20178 гд Да 12.99 долара годишно, но си пише като отвориш страницата имSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 31, 20178 гд И да изтече 1 година пак да плащаме 13$ нещо не ми вдъхва доверие..по добре да се изчака джейл ..но да видим коя версия на i OS ще излезе..
Публикувано Август 1, 20178 гд Ако имаш ipa файла, може и със Cydia impactor да се сложи, но тогава се подновява сертификата на всеки 7 дни. Аз не бих джейлнала заради приложение.
Публикувано Август 2, 20178 гд Tutu-то нещо ми прави номера. С платен съм, но на всеки 7-10 дни намирам айпада рестартиран, съответно джейла спрян и като опитам старт на yalu или tutu app, просто не ги отваря. През сайта на вторите не мога да преинсталирам приложението вече 2-3 дни.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 17, 20178 гд Напоследък туту имаше известни проблеми покрай Pokemon Go - репортваха го непрекъснато и Apple му отхвърляше сертификата, явно има някаква промяна в последната версия, или защита.
Публикувано Август 17, 20178 гд Автор Пише,че може да се инсталират ipa изтеглени извън TuTu.Това след ъпдейта!Препоръчително е да се премахне старата вересия и да се инсталира новата.Аз лично не успях да инсталирам нищо,изтеглено от различни хранилища.С техните приложения проблем нямам!
Публикувано Август 17, 20178 гд Аз понеже го ползвах само за играта, минах на cydia impactor, нямам нерви да преинсталирам по пет пъти на ден просто Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 23, 20178 гд на 17.08.2017 г. at 12:00, dessyteneva написа: Аз понеже го ползвах само за играта, минах на cydia impactor, нямам нерви да преинсталирам по пет пъти на ден просто Здравей,след 7 дни чета в други руски форуми,че някои не могат да си обновят сертификата след 7 дни и са измислили някакви трикове има и някаква създадена програма за Re impactor та въпроса ми е ако сложа след 7 ми ден ще се сблъскам ли с такъв филм с трикове и други програми?
Публикувано Август 23, 20178 гд Автор Със Cydia impactor инсталираш на всеки 7 дни! Опитай това после
Публикувано Август 23, 20178 гд Последния път импакторът ми даде грешка, че вече имам заявка за сертификат и не пожела да инсталира, но това се оправя от менюто Xcode - revoke sertificateSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 24, 20178 гд Аз съм с iOS 10.2.1 за тази версия няма все още а тъй като гледам че за 10.2 има ако някак направя downgrade пак ли ще стане филм през 7 дни или остава постоянно на 10.2 ?
Публикувано Август 25, 20178 гд По това клипче,но още не съм почнал с нищо да се занимавам само чета все още ..
Публикувано Октомври 22, 20178 гд Автор За тези кото ползват TuTu Vip,е препоръчително да си инсталират Nesstool!Anti revoke мярка.Освен това оптимизира работата на приложенията.
Публикувано Октомври 22, 20178 гд За тези кото ползват TuTu Vip,е препоръчително да си инсталират Nesstool!Anti revoke мярка.Освен това оптимизира работата на приложенията. Колко приложения ползваш на Tutu?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.